| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Fedora düşmanıyım. Centos seviciyim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| centOS gibisi var mı yaaa ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Kim demiş? Ben her gün düzenli olarak Donate ederim centOS'a ![]() Hatta günlük subscription oluşturdum otomatik çeksinler diye ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
2-) Calismiyor??? kime gore calismiyor?? 3-) Desktop OS seciminde Ubuntu kime gore Ubuntu? Slackware,gentoo,debian vb distrolar dururken neden ubuntu gercek bir LU (Linux User) dikkat eder: neye ne kadar mudehale edebiliyorum nicin edebiliyorum!? 4-) Kernel Panic almak paketleri direk kuran JLSA (junior diyorum cunku Senior bir yonetici paketi ve duyurulus tarihini kontrol etmeden update etmez)'nin sucu degilmidir? 5-) Kernel Panic aldiysak aldik kernel hacking o kadar mi zor? ![]() 6-) Server stabilitesi ve bug release'ler o kadar mi onemli? 7-) RFC kurallarina gore SYN bitine RST ile karsilik verilse dahi ilgili RST biti CEVAP olarak algilanir. Buda demek oluyor ki DoS'un onune gecmek icin ekstra onlemler ekstra yazilimlar kullanmak gerekli (bkz: iptables) is server ve yoneticisinde biter geri kalan kisimlarda sayet acemilere yonelik bir konusma yaptiysaniz cok yanlis yonlendirdiginizi belirtmek isterim. BSD kime gore stable degil? Windowws sunucu neden tercih edilmez? Linux sunucularin stabilitesi hakkinda nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz. CentOS'un bugsiz oldugu konusunda kesin bir bilginiz var mi? Distro'larin gelistiricileri ile Paket gelistiricileri arasinda ne gibi bir baglanti var?. Uzun bir yazi yazmissiniz ama pekde iyi olmamis, turkce zaten rezalet, oneriler "kime gore iyi" belli degil bla bla bla. ![]() DUZENLEME: REDHAT'in parali oldugu 4x4'luk oldugu anlamina gelmemektedir zaten kendileride ayni sekilde bunu belirtmekdeler ![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Virgül kullanmadığım için Türkçe rezalet geliyor olabilir :p Ben her zaman bir şey anlatırken insanların algılayabilecekleri şekilde anlatıyorum ki farklılıkları anlasınlar.. Burada ince detaylara girince emin ol bu yazımı beğenmeyen sen dahi anlamazsın ![]() |
| |||
| Alıntı:
yazdiklariniza bakarak yola cikarsak gercekden bombos bir makaleye benzeyen birsey olus, detaya girmenizi cok ama cok istersdim Linux Server Administrator'ler ile sohbet etmek hos olabilir, Su anlattiklarinizdanda guvenlik, stabilite, update, upgrade, system tools, ve benzeri adina hic ama hicbirsey yazmamis olmanizda ilginc RHEL diyorum cunku beceremedigim zaman bir guzel parami alip yardim ediyora getirmissiniz olayi buda baska bir konu tabii her neyse konuyu ayrintili sekilde bir mesaj yazmaniz halinda sizinle tartismakdan memnuniyet duyarim.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |