| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sunucumun Tarih ve Saat Ayarları Yanlış
Arkadaşlar ben DirectAdmin kurulu Linux VPS'imde barındırdığım bir siteme phpBB2 forum scripti kurdum ve sol üstteki tarih / saat göstergesinin hatalı olduğunu fark ettim. Sistemdeki tek sorun bu. Biraz araştırdım, sordum, soruşturdum, sorunun kaynağında sunucumun tarih ayarlarının yanlış olabileceğinin yattığı söylendi. Sunucunun tarih ve saat ayarlarını DirectAdmin'den yapabiliyormuşuz ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. Şu anda 23.02.2008 gününde ve saat 14.55 sularındayız ancak sitemde 20 Oca 2009 02:49 pm gösteriliyor. Tarih ve saat ayarlarımı nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler... |
|
| ||||
| ||||
| VPS sunucunuz VMWare mi? df -hl yazıp çıktısını paste ederseniz yardımcı olabilirim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Evet, sunucu VMWare. Çıktıyı özel mesajla gönderdim. |
|
| |||
| |||
|
tarih nasıl düzeltebiliriz acaba komutu nedir yardımcı olabilir misiniz
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumda çok kere tartışıldı SIZINTI, arama yaparsanız çıkacaktır. "sunucu saati bozuk" şeklinde arayın..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
forumdakilerin hiçbirisi makina vps lduğu için işe yaramadı tek öğrendiğimö ise hizmet aldığım yere basvurmama oldu foruma yazma sebebimde gec cevap vermeleri
|
|
| ||||
| ||||
|
İletip beklemekten başka çareniz yoktur.
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
|
| ||||
| ||||
| wmvare tools uygulamasını yüklemenizi öneririm servis sağlayıcısına cdrom olarak vmware tools cd sini takmasını isteyin ufak bir rpm dosyası zaten rpm -i ile yükersiniz.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
| Abi oda vpslerde hattı full açıyor, ve hattı yiyor...
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Ne alakası var samet daha performanslı çalıştırıyor.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |