| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| phpshield denen zımbırtıyı kurdum ancak???
merhaba arkadaşlar, phpmotion denen bir video share scripti için ioncube'ye benzeyen bir encode / decode yazılımını kurmam gerekiyor. extensions klasörüne kopyalamam gerekiyormuş; kopyaladım ama saçmasapan bir hata veriyor. Alıntı:
...
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini enable_dl = On yapmanmı gerekir acaba ? |
|
| |||
| |||
| öyle ettim olmadı fesih abi... :s
|
| ||||
| ||||
|
cd /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613 gir bakalım varmı gerçekten böyle bir dizin ? ve içinde belirlediğin dosya duruyormu |
|
| ||||
| ||||
|
veya hedefi sadece böyle göster aç php.ini dosyanı bul user_dir = altına ekle extension_dir = "/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613" |
|
| |||
| |||
| evet var :s ...
|
| |||
| |||
| zaten var böyle bir satır :S ... zend satırlarından hemen üstte...
|
| ||||
| ||||
|
ordaki zend satırlarının altına o zaman şunu ekle. bide böyle dene extension="phpshield.5.2.lin" |
|
| |||
| |||
|
yok abi yine olmadı... Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| http://www.omaza.com/php.ini_ http://www.omaza.com/php.ini son satıra bak Index of /phpshield bende yatayım geç oldu. olmasa yırtınmaya gerek yok varsın olmasın o script. niye ioncube kullanmamışki kavatlar Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 07.03.08 00:07. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |