| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Awbs Admin Giriş Sorunu ?
Bilmiyorum konunun yeri ne kadar doğru fakat awbs admin panelime giremiyorum awbs admin paneline girerken sadece karşımda beyaz bir sayfa var daha öncede bu sorunu yaşamıştım curl ve zend bileşenlerini tekrar kurmuştum düzelmişti fakat yine aynı şeyleri yaptım ama bu sefer olmadı acaba sorun nedir siz ne önerirsiniz ? Dip No:awbs destek topici açılsa güzel olur.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
selam, evet konunun pek yeri olmamış ![]() Bu aldığın hatanın sebebi, AWBS'nin dosyalarının düzgün şekilde upload edilmemiş olmasından kaynaklanıyor. Dosyalarını binary olarak upload edip tekrar denersen çözersin sorunu.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| ||||
| ||||
|
o zaman ssh'tan derlemeyi dene?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| ssh danda kurdum fakat yine aynı sorun boygösterme anlamadım gitti bu işi:S
|
| |||
| |||
|
bu sorun bende de vardı dosyaların eksik atılmasından kaynaklanıyormuş...
|
|
| ||||
| ||||
|
-dosyaları binary mode da upload edin -tüm dosyaların dizine atıldığından emin olun -curl ,curl ssl ve zend kurulumlarını doğru şekilde yaptığınıza emin olun. not:konunun yeri site,server administration bölümüdür. awbs destek kategorisi ayrı bir kategori olursa platform amacımıza uymayacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
anladım o sorunu çözdüm zaten teşekkür ederiz.
|
| ||||
| ||||
|
bilgi olsun diye söylüyorum aynı sorun geçens erver değiştirince banada geldi curl eksikse ondan dolayıda oluyor başına gelen olursa onada baksın
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |