| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| fwrite - fopen - fclose komutları çalışmıyor
sunucuda bu komutlarla ilgili sorunum var, çoğu sitede bu şekilde hatalar alıyorum Warning: fopen(/home/bitkisel/public_html/plugins/editors/fckeditor/fckstyles_template.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/bitkisel/public_html/plugins/editors/fckeditor.php on line 433 Warning: fopen(cache/browse/b/6/browse_958df5c52f983e62c0ad9dbf4f1e7b92.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/bitkisel/public_html/filters/filter.page_cache.php on line 118 çok aradım ama bir çözüm bulamadım, bir yerde php.ini de komutların yasaklanmış olabileceğini söylemişler baktım bahsedilen disabled_functions karşılığında herhangi birşey yok. |
|
| ||||
| ||||
|
Yazma izni gereken bir dosyaya izin vermemiş olabilirsiniz.Dosya izinlerini kontrol edin. Birde safe modu kapatıp deneyebilirmisiniz ? |
|
| |||
| |||
|
safe mode kapalı, klasör ve dosya izinlerinide deneyim farketmiyor, hepde böyle ilginç sorunlar benim başıma geliyo anlamadım gitti.
|
|
| |||
| |||
|
komutlarla değil klasör izinleri ile ilgili bir sorununuz var sanırım.... erişmeye çalıştığınız o klasörleri o kullanıcıdan yetkili birisi oluşturmuş olabilir. |
|
| |||
| |||
|
enable_dl özelliğini off konuma getirebilirmisiniz?
__________________ halid-can! |
|
| |||
| |||
|
Sorun çözüldü ve biraz ilginç birşeymiş sebebi ben ftp den klasöre 777 veriyordum ama bir türlü olmuyordu ssh dan "Chmod -R 777 klasör" bu komutla uygulayınca düzeldi. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Son Düzenleme: spyhidden; Tarih / Saat: 12.03.08 09:43. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |