Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07.03.08, 07:44 PM
FaRuKuZaM FaRuKuZaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Atari

Tecrübe Puanı: 0
FaRuKuZaM is on a distinguished road
FaRuKuZaM - MSN üzeri Mesaj gönder
cPanel'e Birden Fazla Domain Ekleme

Merhaba değerli insanlar

Ben şu ana kadar sadece 2 site açtığım ve şu an sadece bir site ile ilgilendiğim için aynı hesapta birden fazla domain hiç kullanmadım. Hostumda domain ekleme vs. sınırsız. Zaten domainle beraber alınca her şeyi onlar ayarlıyordu. Şimdi 3 tane domaini Türk sitesinde kaydettirip oraya yönlendireceğim. Burada hem Türkçe olan, hem ucuz güvenilir ve kaliteli bir domain şirketi tavsiye etmenizi isteyeceğim. Özellikle kaydolurken kişisel bilgileri girip girmemek konusunda ikilemdeyim. Bilgileri saklayan bir şirket olması da iyi olur. Veya bilgileri girmeden de olabilir mi?

Diğer istediğim başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bu 3 domaini ekleyeceğim ama bazı sorularım var. Öncelikle İlave Alan Adları şeklinde bir bölüm var. Buradan ekleyeceğimi biliyorum alan adlarını. Şimdi domainleri kaydettirirken dns leri yazayım sonra buradan ekleyeyim peki ben cpanelde sadece şu anki domainimi yönetebiliyorum. Diğer domainler için fazladan bir cpanel gibi bir şey olur mu? Yani siteye özel bazı ayarlamalar diğerleri için de geçerli olacak mı? Yoksa host şirketine ilk kaydolduğumda domain yönetimi gibi bir sayfa vardı. Oradan ekleyebilirsem cpanel ile beraber özel mi gelecek?

Biraz uzun oldu belki ama şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...