Site, Server Genel » Genel Soru ve Cevaplar

BlueHost CPU problemi (wordpress)

http://forum.whmdestek.com/

Go Back   WHM/cPanel Support Platform » Türkçe » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Genel Soru ve Cevaplar

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08.03.08, 03:06
Cedric's Avatar
WHM VIP Member

Cedric is on a distinguished road
www.hostqator.com
www.dreamhost.com
www.bluehost.com

bu üçü de yaklaşık aynı özelliklerde hizmetler veriyorlar. ha bir de starlogic.com var. startlogic de olabilir

dikkat etmeniz gereken şu. shared hizmet alıyorsanız CPU nun %25 ini 90 saniye boyunca işgal edecel bir işlem yaparsanız hesabınız durduruluyor.

ayrıca arkadaşların dediği gibi 24 saat site üzerinden chat gibi canlı desteğin tadı hiç bir şeyde yok

ayrıca hostqator ve dreamhost için indirim mevcut. (dreamhost 50$ civarı, hostgator 10$ civarı ) pm atarsanız yardımcı olabilirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 08.03.08, 04:24
Atari

emremer is on a distinguished road
Yaklaşık bir yıldır, BlueHost'ta kim bilir kaç defa oradaki elemanları bağlayaman ve aslında benim yapmam gereken şeyleri pek çok benim yerime yaptıklarını bizzat biliyorum.

Bir önceki mesajımda belirttiğim, taşınma işlemleri için php.ini de max_upload_size ı değiştirmem gerekti, baktım ftp den görünmüyor üstelik yenisi de oluşturamıyorum.
Aslında gayet takdir ettiğim özellikleri olan canlı yardımdan sorduğumda, bu ufacık şey için, Dedicated satın almış olmam gerektiğini söylediler ve zaten kıt ingilizcemle ikna da edemedim.

Ana sayfadaki "taşınmak için gereken herşeyi ücretsiz olarak biz sizin için yapıyoruz" güzelliğini,
whm to whm gibi kapsamlı bir şey sanıyordum, o da sadece 1 domain içinmiş.

Vel hasıl, Hostgator iyi ama biraz paragöz çıktı.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 08.03.08, 06:03
Cedric's Avatar
WHM VIP Member

başka sunucudan hesap taşıma işlemini ücretsiz yapıyorlar. ama 35 hesap için ücretsiz.

max_upload_size için dedicated oneren kişi buyuk ihtimal satış yetkilisidir.
Destek yetkilisi böyle bir şey önermez. Çünkü -yanlış bilmiyorsam- ini_set php komutu ile veya php_flag htaccess komutu ile bu söylediğin ayarı kendi hesabın için değiştirebiliyorsun ve bunu onlar biliyorlar. açtığım bir ticket'a bu şekilde yanıt vermişlerdi bşaka bir php.ini ayarı için...

3 yıl reseller kullandım ve hiç sorunum olmadı o firmayla... şu an almanyadan sunucu aldım kendi sunucumdayım. Ama Amerikadan seçim yapsaydım seçimim yine hostgator olurdu.
Reply With Quote
Old 08.03.08, 11:51
sinangunay's Avatar
FULL DESTEK SUNUCULAR

sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Doğru biliyorsunuz Cedric, bahsettiğiniz şekilde ayarlanabiliyor..

Hostgator'dan 2 müşterime ve 1 kendime sunucu aldık, hiçbirinden memnun kalmadım. Müşterilerimden/Arkadaşlarımdan birinin aldığı sunucu 2 gün sonra formatlanıp başkasına teslim edildi, günde 5 kere root şifresi değiştirildi. En sonunda refund aldık..

Kendi sunucum gelir gelmez 82 gün uptime ile geldi. Sorduğumda, biz sunucuyu kurup 3 ay açık bırakıp izliyoruz stabil mi değil mi demişlerdi. - nasada mı bırakıyorsun kardeş
Bu olaydan sonra çözemedikleri problemler oldu, 1 hafta IP veremediler vesaire vesaire..

Amerika'daki 3 favori DC var benim için... SoftLayer, Gnax/Netdepot, Equinox (paranız varsa yahoo ve google'a komşu olursunuz )
Reply With Quote
Old 08.03.08, 14:03
Cedric's Avatar
WHM VIP Member

Hostgatordan şikayetçi insanların olduğunu hatta bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum.
Şimdi kendimi insanları yanlış yönlendiriyormuş gibi hissettim )) Benim hostgatordan sunucum yoktu. en küçük paket bir reseller hesabım vardı ve yaklaşık 3 yıl sorun yaşamadım.
Benim deneyimim sadece bu kadar. Çıkan sorunlarla ilgili benden daha fazla deneyimi olanlar, farklı paketler alıp sorun yaşamış olanlar olmuş olabilir, doğrudur. Kusuruma bakmayın

Dedicated diyince aklıma geldi de. Hostgatorun sunucu hizmetini theplanet.com 'dan aldığını ve theplanetin de en az hostgator kadar managed hizmeti zaten verdiğini duydum. Belki de sorun aracı işi olmasından kaynaklanıyordur... Tabi bu sadece duyum, alıp denemedim ikisinden de )))

Last edited by Cedric; 08.03.08 at 14:10.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules