| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, İlk mesajım olarak soru sormak istemezdim. ![]() Yeni bir vps aldım. Cpanel ve virtuozzo yüklü ayarlar konusunda biraz zorlandım. Çok profesyonel ayarlar yapamadım ancak şuan çalışıyor. ![]() Ancak bir sorunum var online ziyaretçi 100 civarı olduğunda. Siteme girmek istediğimde "Bağlantı girişimi başarısız." hatası alıyorum ve 2-3 dakika bir kesinti yaşıyorum. Neden kaynaklandığına dair bir bilgim yok. Bunun sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler İyi Akşamlar |
|
| |||
| |||
| VPS' inizin sistem kaynakları çalışan scripti kaldırmıyor olabilir.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Az önce kontrol ettim. httpd failed olup restart atmış. Sistem kaynaklarının kaldırmaması gibi bir durum olamaz Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz işlemci var.256 Ram var 1 Gb kullanma hakkı var. Pek sanmıyorum sistem kaynaklarından olacağını belki anlık bir sorundur. 1-2 gün bi kontrol edelim bakalım |
|
| |||
| |||
|
Şunu da göz önünde bulundurun, VPS; sunucunun kaynaklarını paylaştırma yoluyla çalışıyor, eğer aynı makinede 10(örneğin) yerine 20 VPS çalışıyorsa bu size düşmesi gereken 256 MB ram' i ve CPU paylaşımını verimli kullanmanıza izin vermez.. Çalıştığınız yer bu konuda çok önemli
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |