| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Vb. Mail Göndermiyor
Merhaba Arkadaşlar, Forumda hiç bi ayarla oynamama rağmen üyelere mail gönderen vbulletin artık göndermiyor. Cpanelden mail kutuma girip mail gönderip-alabiliyorum. O halde serverda sorun yok! anlamına mı geliyor? Peki serverda sorun yok ise ben ayarlara hiç bişey yapmadım neden vb mail gödermiyor? Bana yardım edebilecek Arkadaş varmı acaba? Şimdiden teşekkürler kolay gelsin |
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar, ilk bakışta probleminiz php scriptlerin mail gönderme fonksiyonu engellenmiş gibi görünsede yardımcı olabilmek için daha fazla bilgi gerektiğini bilmenizi isterim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
peki nasıl bir biilgi?
|
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, PHP- Kodu: İyi günler, iyi çalışmalar dilerim. |
|
| ||||
| ||||
![]() Kastettiğin bölüm burası olsa gerek no value yazıyor. ben server sahibine iletirim teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
merhaba yönetici source arkadaşımızın dediği bu ayarın nerde olduğunu bulamadı hangı ayarın ack olması lazım nerden yapılması gerekiyo biraz açarmıısnız teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
php.ini içinde o ayarlar
|
|
| |||
| |||
|
Hosting yöneticiniz ssh ile bağlanıp php.ini dosyasının içinden bu ayarı yapabilir. Php.ini dosyasının yolu yine hazırlamış olduğunuz o sayfada görünmektedir. Hosting yöneticiniz pico yada nano editörünü kullanarak dosyayı açacak ve sendmail() fonksiyonunu aktif edecek. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |