| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Maillerim Bulk/Junk'a düşüyor
Merhaba. Sunucu yönetimi konusunda bilgi sahibiyim fakat windows 2003 üzerinde Linux WHM'de birkaç sorunum var. Sunucum hostgator bünyesinde. Onlara ticket olarak sorduğumda;Hello, If the emails are being delivered to the server in the SPAM/BULK mail folders, you will need to contact that particular ESP (email service provider) for assistance. Our scope of support only covers and guarantees that the emails will be delivered to the server not how the server will handle them afterwards. Since the emails are hitting the server and are indeed being delivered to the address, our support stops there. Following are the most common ESP links for ensuring prioritized delivery: As a sender, how can I ensure uninterrupted SMTP access and prioritized delivery? - Mail https://postmaster.live.com/Troubleshooting.aspx Bulk Email Senders Diye geri cevap attılar.Biraz bakındım fakat SPF kaydı windwos üzerinde gibi bilgilere ulaştım.Hiçbirşekilde spam mail serverı değilim, fakat baştan beri junk'a vb klasörlere düşüyor. Acaba buralardan çıkartmam için yani direkt olarak inbox'a düşmesi için hangi yönergeleri izlemem gerekiyor? Cevap veren / vermeyen herkese çok teşekkürler ve bol spamsız günler |
|
| ||||
| ||||
|
spf ve ptr kayıtları tam mıdır. Eğer tam ise whm den spf kaydını ekleyin ana domaine böylece inbox a düşecektir mailler. Hangi domain junk a düşüyorsa ona dns edit diyerek spf kaydını eklemelisiniz.
|
|
| |||
| |||
|
"v=spf1 a mx include:domainim.com -all" şeklinde girdim. başka herhangi bir ayar? |
|
| ||||
| ||||
|
~all yazabilirmisin en sonunu. Başka bir ayar görmüyorum şu an, 48 saat kadar beklemen gerekiyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Tamamdır, o şekilde yaptım bekleyeceğim. Başka herhangi bir dns zone'dan ayar yapmama gerek varmı ? yoksa bu yeterli oluyormu ? :/ |
|
| |||
| |||
|
Şey.. Pek birşey değişmedi |
|
| |||
| |||
|
pardon ama ben WHM den bu kaydı ekleyemiyorum..diger başlıklarda bu kaydın en altta boş alana bunu girin diye belirtmişiniz ama en altta boş alan yok olanların yanında da seçenekler var A MX vs gibi..tam resimli bir bilgi rica etsem çok mu abartmış olurum...
|
|
| |||
| |||
|
Cpanel X3 içinde Email Authentication diye bir bölüm var. oradan da SPF kaydını enable durumuna getirebilirsiniz. Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() ne kadar sürede mail göndermeye başlarım
|
|
| ||||
| ||||
|
Yahoo ve hotmaile mail atmak o kada kolay değil. Junk a düşebilmek bile bir marifettir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |