Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 02.08.07, 02:02 PM
cevlik
Misafir

named (9.3.1) failed yardım.

Alıntı:
sinangunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Eğer reseller paketiniz varsa normal. O ayarlara sadece root WHM'den erişilebilir. Ama eğer root iseniz ve hala orası boş çıkıyorsa, Fanti ayarlarında problem olabilir, php suExec olarak derlenmemiş ama Fantasticoda suExEc seçilmiş olabilir veya farklı bir problem var demektir..
Öncelikle böyle bir forum kurmanızdan dolayı yetkililere ve burada yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Bendede benzeri problem var ve bende reseller yer aldım fakat bu konularda acemi sayılırım fakat resellere root olarak nasıl erişiliyor yani genel ayarlara explorer a ne şekilde yazmam gerek ben şöyle yazdım http://72.xxx.xx.xx:2086/root dogrumu hoş panel açılıyor ama kullanıcı adı ve şifre ile girsemde root la aynı şeyler geliyor şu anda serverdeki hiç bir sayfaya erişilemiyor Service status kısmında named (9.3.1)faileddurumu mevcud bir türlü çözemedim formunuz da bazı konularda düzeltmek için bazı şeyler yazılmış ama yazdıkları yerler bende mevcud deyil zannederim beni kısıtlamışlar bu hatayı nasıl düzeltirim yani named (9.3.1) failed kırmızı duruyor bunu nasıl düzeltirim ilginize şimdiden teşekkürler.