| |||||||
![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Herşeyi denedin halan bende yuklu olanlar : m4-1.4.1-16 autoconf-2.59-5 libogg-devel-1.1.2-1 gcc-c++-3.4.6-9 nasm-0.98.38-3.EL4 automake-1.9.2-3 libtool-1.5.6-4.EL4.2 subversion-1.1.4-2.ent libvorbis-devel-1.1.0-2.el4.5 ncurses-5.4-15.el4 |
|
| ||||
| ||||
|
ne kurulmaz ffmpeg miş yahu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
libffac, libffad2,nasm, x264,amr, xvid, libogg, libvorbis, mp3lame, 3gp, ffmpeg bu dosyaları internette bulmak biraz zor. başka türlü nasıl buluruz.
|
|
| |||
| |||
|
Site sahibi arkadaşlar.Otomatik maille "seni özledik " diye millet çağırıyorsunuz.Ama açılan konularda örnegin bu konuda yardımcı olmuyorsunuz.Eminim ki sizler biliyorsunuz.Ama neden yardımcı olmuyorsunuz?
|
|
| ||||
| ||||
|
O sadece otomatik bir mesaj. Durumu yöneticiye bildiriyorum artık almazsınız merak etmeyin.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sevinirim. Zira 2 aydır ffmeg konusunu çözemiyorum sadece whm destege giriyorum ama whmdestek den yardım alamıyoruz. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
- Keza biz burada destek vermiyoruz. Bilgimizi paylaşıyoruz. Paylaşmak edası bizim irademize bağlı olduğu için karar vermekte bize düşer. Bu sitede insanlara yardım etmeye çalışanları ''neden yardım etmiyor,neden cevap vermiyor'' şeklinde sorgulayamazsınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Kusura bakmayın ama ben de 30 bin uyesi olan bir paylaşım sitesinin sahibiyim paylaşımın yardımın nasıl yapıldıgını biliyorum.Sitenize uzunnn süre girmiyor değilim sanırım 2-3 güne ayarlamıssınız ki geliyor. Destek vermiyorsanız sitenizin adı neden whmdestek ?Ayrıca Bu sitede yardımlar hiç yapılmıyor demiyorum.Konuyu farklı yönlere çekmeyin lütfen. Kimseyi sorgulamak haddim olmadıgı gibi kimseninde beni sorgulaması kimsenin haddi değildir. Ben diyorum ki burada siz veya başkası bi paylaşım yapıyor ama devamını getirmiyor.Bakın sadece bu konuda bile arkadaşların yardıma ihtiyaçları var.Yeni konu açıyoruz buraya yönlendiriyorsunuz ama buraya yazınca da cevap alamıyoruz. Bilgi paylaşımı dediğiniz tam olmalı.Yarım imam dinden eder diye bir söz var.Yarım bilgi de bizlere neler yapar tahmin bile edemiyorum. Burada ki yazılanlara güvenerek sunucumuzda işlemler yapıyoruz.Ama hangi konuya girsek muhakkak bir eksiklik çıkıyor.Yani şunuda diyebilirsin" arkadaşım bilgi bu daha fazlası için bana ücret ödersin" diyebilirsin.Hemen savunmaya geçmeyin lütfen. Dediğim gibi yarım bilgiler paylaşılmamalı.Paylaşılacaksa da açıkca ücreti şudur filan deyin arkadaşım boşuna vakit harcamayalım yani biraz net olalım kötülüğünüze soylemiyorum Son Düzenleme: seksenyedi; Tarih / Saat: 10.03.08 18:38. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Kimse size destek vermek zorunda değil. Bu sitenin açılma sebebi insanların bu konuda bilgilerinin paylaşabileceği bir platformun eksikliğinin doldurulmak istenmesidir. Biz bu siteyi açtık siz gelin biz size destek veriyoruz demedik,demeyeceğiz. Burada yazılanları uygulamak tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır. Sunucunuzda meydana gelebilecek herhangi bir problem bizi ilgilendirmez. Bu problemleri burada paylaşıp da cevap alamadığınız zaman ''cevap vermiyorsunuz neden burası whmdestek'' diyemezsiniz. Aynen dediğiniz gibi her yazdığınıza anında ve doğru cevaplar almak istiyorsanız sinan arkadaşımıza ulaşın ücretli destek alın. Burada herkes boş zamanlarında aramza katılarak bizimle birlikte yeri gelince bilgisini paylaşıyor yeri gelince sohbet ediyor. Bizim bu siteyi neden açtığımız sizi ilgilendirmeyeceği gibi sizin sorunlarınızda bizi ilgilendirmiyor. Bize ''Neden cevap vermiyorsunuz?'' sorusunu sormadan önce ''Neden versinler ? Onlar için ne yaptım ? Bana neden yardım etsinler ?'' sorularına siz kendiniz cevap veriniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Sizin ve benim mesajlarımı okuyanlar aramızdaki farklı ve nelerden bahsettiklerimi daha iyi anlayacaklar sanırım.Halen konuyu farklı taraflara çekiyorsunuz.Sanırım gençliğin getirdiği bir olay. 1-Ben bana ayrım yapın demedim ki 2-Ben zorla destek verin demedim ki 3-Destek değilse imzanızdaki 2.maddeki" ücretsiz destek için forumu kullanın" ibaresi nedir 4-Size güveniyoruz bilgiyi tam verin yarım vermeyin dedim sunucuma bişi oldu aman aman demedim 5-Sunucuma bişi olursa zaten seni ilgilendirmez ki ben oyle bişi mi dedim 6-Soruma illa cevap verin demiyorum yarım bilgi vermeyin diyorum 7-Sinan arkadaşımızı msn eme ekledim ama kendisi yok malesef 8-Ben sizin bu siteyi neden açtıgınıza dair bir sorgu sualim bulunmamaktadır 9-Ben su ana kadar kimseye ücretli yardım etmediğim gibi ücretli yardım edenlerede saygı duyuyorum 10-Yönetici vasfınızı kullanarak Konuyu ve yazdıklarımı farklı yönlere çektiginiz için teşekkür ederim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/170-ffmpeg-installation-advanced.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| FFMPEG Kurulumu - Webmaster Forum | This thread | Refback | 12.07.07 18:48 | |
| süper Video Sitesi scripti - Webmaster Zone | This thread | Refback | 06.07.07 18:19 | |
| gdlib ve ffmpeg-php - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 30.06.07 10:15 | |