Alıntı:
seksenyedi´isimli üyeden Alıntı
Sizin ve benim mesajlarımı okuyanlar aramızdaki farklı ve nelerden bahsettiklerimi daha iyi anlayacaklar sanırım.Halen konuyu farklı taraflara çekiyorsunuz.Sanırım gençliğin getirdiği bir olay.
1-Ben bana ayrım yapın demedim ki
2-Ben zorla destek verin demedim ki
3-Destek değilse imzanızdaki 2.maddeki" ücretsiz destek için forumu kullanın" ibaresi nedir
4-Size güveniyoruz bilgiyi tam verin yarım vermeyin dedim sunucuma bişi oldu aman aman demedim
5-Sunucuma bişi olursa zaten seni ilgilendirmez ki ben oyle bişi mi dedim
6-Soruma illa cevap verin demiyorum yarım bilgi vermeyin diyorum
7-Sinan arkadaşımızı msn eme ekledim ama kendisi yok malesef
8-Ben sizin bu siteyi neden açtıgınıza dair bir sorgu sualim bulunmamaktadır
9-Ben su ana kadar kimseye ücretli yardım etmediğim gibi ücretli yardım edenlerede saygı duyuyorum
10-Yönetici vasfınızı kullanarak Konuyu ve yazdıklarımı farklı yönlere çektiginiz için teşekkür ederim  |
Yönetici vasfımı kullanıp sizi forumlardan uzaklaştırsaydım bunu burada belirtebilirdiniz ama normal bir kullanıcının dahi yapabileceği bir durum bu ;düşüncelerimi dile getiriyorum.
İmzamda da görebileceğiniz gibi forumlarımıza yazıp destek alabilirsiniz.
Kimseyi paylaştıklarından ötürü sorgulayamayız.
Yarım paylaşıyorsa bile orada bir uğraşı vardır.Buna saygı duymanız gerekmektedir.
Çok az konu burada cevaplandırılmaz.Bunların başlıca sebepleri zamanımız olmaması,yetişememizdir.
Alıntı:
|
3-Destek değilse imzanızdaki 2.maddeki" ücretsiz destek için forumu kullanın" ibaresi nedir
|
Evet burada destek veriyoruz.Ama bizi sorgulayamazsınız.
Yarım bilgi,eksik bilgi,sıfır bilgi yorumlarını dile getirmeniz kurallarımızı okumadığınızı gösterir.
Başka bir site varsa lütfen çekinmeden oralaradaki standartları da inceleyip bize bildiriniz.
İnsanların karşılıksız yaptıkları iyilikleri lütfen eleştirmeyiniz.
Forum Kurallarımız
Alıntı:
The Platform Kuralları KURALLARI OKUDUM/OKUMADIM KABUL EDİYORUM. KURALLARA AKABİNDE İTİRAZ ETMEYECEĞİM 1) Kurallar tüm kullanıcılar için geçerlidir.Ayrım yapılmayacaktır. 2) Türkçe yazım kurallarına uygun yazmak zorunludur.Uyarıldığı halde aksi davranışa devam eden kullanıcıların yazma hakları 40yıl ellerinden alınacaktır.
[Alıntı]
(''Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.'' Hz. Ali) "Türk milletinin dili Türkçe'dir. Türk dili dünyada en güzel, en zengin ve en kolay olabilecek bir dildir. Onun için her Türk dilini çok sever ve onu yükseltmek için çalışır. Bir de Türk dili, Türk milleti için kutsal bir hazinedir. Çünkü Türk milleti, geçirdiği bunca tehlikeli durumlarda, ahlakının, geleneklerinin, anılarının, çıkarlarının, özetle, bugün kendi ulusallığını yapan her şeyin dili aracılığıyla korunduğunu görüyor. Türk Dili, Türk milletinin kalbidir, zihnidir." M.Kemal Atatürk 3) Küfürlü konuşmak,ahlaka aykırı kelimeler kullanmak,sokak ağzı kullanmak,seviyesiz olmak,yersiz diyaloglara girmek,tartışma başlatmak,tartışmaya girmek ve diğer tüm huzur bozucu hareketlerde bulunmak tarafımızca yasaklanmıştır. 4) Siyasi ve dini içerik taşıyan konular açmak,açılan konulara cevap vermek,mevcut konularda siyasi ve dini anlamlar taşıyan cevaplar yazmak ve tartışmaya yol açacak durumların oluşmasına meydan veren tüm kullanıcılar uzaklaştırılacaktır. 5) Yoğun teşekkür mesajları spam olarak algılanır. Art arda "teşekkür ederim, teşekkürler, sağol, eyvallah, büyüksün" gibi mesajlar atmak yasaktır. 6) Siyasi, Irkçı, Bölücü, her hangi bir partinin isim ve faaliyetlerini konu edinen nicklerle üye olanlar kesinlikle banlanır. 7) Platformumuz WHM/cPanel Kontrol Paneli üzerine bilgi sahibi olan insanların bilgilerini paylaşması amacı ile kurulmuştur. Alan adımız olan whmdestek.com içerisinde geçen destek kelimesinden yola çıkarak sitemizin sizlere destek vermek zorunda olduğunu düşünmeyiniz. Forumumuzda bulunan yetkili arkadaşlar bilgilerine güvenildiği için görevlerine getirilmişlerdir.Kendilerinin sizlere destek vermek,yardım etmek gibi bir zorunlulukları bulunmamaktadır.Tüm üyelerimizin eşit haklara sahip olduğu sitemizde gene tüm üyelerimiz eşit zorunluluklara sahiptir.Yetkili üyelerimizin sizlere hizmet etmek gibi zorunlulukları yoktur.Sitemize yazacağınız sorunların cevaplanmaması,geç cevaplanması durumunda ''Neden cevaplanmıyor? Neden yardım etmiyorsunuz? Neden cevapsız konularım?'' sorularını sorma hakkınızın bulunmadığını bu sözleşmeyi kabul ederek kabullenmiş oluyorsunuz. 8) Sitemizde yayınlanan hiçbir cümlenin keza hiçbir kelimenin sorumluluğunu kabul etmiyoruz.Burada bulunan makalelerden veya çözüm önerilerinden yola çıkarak sunucunuzda yapacağınız değişikliklerden ve akabinde meydana gelebilecek sorunlardan sorumlu değiliz. Sorunsuz ve hızlı destek almak isterseniz forumlarımızda bulunan bilgili arkadaşlardan veya dışarıdan ulaşabileceğiniz sistem yöneticilerinden destek alabilirsiniz.
|