| |||||||
![]() |
| | LinkBack (3) | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
İmzamda da görebileceğiniz gibi forumlarımıza yazıp destek alabilirsiniz. Kimseyi paylaştıklarından ötürü sorgulayamayız. Yarım paylaşıyorsa bile orada bir uğraşı vardır.Buna saygı duymanız gerekmektedir. Çok az konu burada cevaplandırılmaz.Bunların başlıca sebepleri zamanımız olmaması,yetişememizdir. Quote:
Yarım bilgi,eksik bilgi,sıfır bilgi yorumlarını dile getirmeniz kurallarımızı okumadığınızı gösterir. Başka bir site varsa lütfen çekinmeden oralaradaki standartları da inceleyip bize bildiriniz. İnsanların karşılıksız yaptıkları iyilikleri lütfen eleştirmeyiniz. Forum Kurallarımız Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Halen anlamıyorsunuz. Yarım bilgi verilmesin diyorum Yada yardımcı olmuyorsanız bakın bu konunun devamı şudur ücreti şudur deyin Ne biz bekleyelim nede başkası Alla alla ya kardeş sen benim ve benle ilgili mesajları bu konudan siler misin.Konuyu 2 mizde dağıttık. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Ücretli destek istediğiniz zaman alabilirsiniz. Forumlarda kimin ne zaman ne kadar bilgi vereceğine bizler değil kendileri karar verir. Özgür irade.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
konu içinde bir arkadaş subversiyon ve ruby kurulumunu yazmış iyi okursanız görebilirsiniz extra olarakta ben ekliyeyim Code: yum -y install subversion up2date -i subversion Code: iptables -t filter -I OUTPUT -p tcp --dport 3090 -j ACCEPT servisleri yeniden başlattıktan ffmpeg kuruluma kaldığınız yerden devam edin. Last edited by Onursal; 21.03.08 at 00:24. |
|
| |||
| |||
|
Özgür iradeden kastınız yarım bilgi vermek ve yarım bilgi verenleri savunmaksa daha fazla söze gerek yok sanırım. Özgür irade ise yazdıklarım da özgür bir iradedir. Bu özgür irade ye verdiğiniz uslupla cevap vermedim mesajlarımda çünkü bana yakışmaz. |
|
| |||
| |||
|
Saol fesih o hata bende de vardı.
|
|
| ||||
| ||||
|
ruby kurulumu Code: #yum update #yum install ruby ruby-devel ruby-libs irb rdoc ruby-mysql /etc/yum.repos.d/ bölüme aşağıdaki satırları gömüp yeniden deneyin. Code: # packages in testing [testing] name=CentOS-$releasever - Testing baseurl=http://dev.centos.org/centos/$releasever/testing/$basearch/ gpgcheck=1 enabled=1 gpgkey=http://dev.centos.org/centos/RPM-GPG-KEY-CentOS-testing Code: cd /usr/local/src wget http://rubyforge.org/frs/download.php/17190/rubygems-0.9.2.tgz #tar -xvzf rubygems-0.9.2.tgz #cd rubygems-0.9.2 #ruby setup.rb cd .. |
|
| |||
| |||
| 17) FFmpeg ayarları # ./configure --enable-shared --enable-xvid --enable-libvorbis --enable-libogg --enable-libmp3lame --enable-gpl --enable-libfaad --enable-libfaac --enable-x264 --enable-amr_nb-fixed --enable-pp burada benim sunucu apışıp kalıyor --enable-libvorbis unknown option diyor. birinci yada ikinci basamaktaki rpm komutuyla kontrol ettim libvorbis-devel-1.1.0-2.el4.5 gözüküyor. Daha önceden de birkaç kere bu paketleri kurmayı denedim, her seferinde ffmpeg, libvorbisten dolayı antenlik yapıyor. libvorbis klasörüne gidip kur diyince, libogg kurulu değil diyor, libogg a gidiyorum, o da başka bir hata veriyor kafayı yiyecem lanet olası codeclerden dolayı |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/170-ffmpeg-installation-advanced.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| FFMPEG Kurulumu - Webmaster Forum | This thread | Refback | 12.07.07 19:48 | |
| süper Video Sitesi scripti - Webmaster Zone | This thread | Refback | 06.07.07 19:19 | |
| gdlib ve ffmpeg-php - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 30.06.07 11:15 | |