| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Sinan abi vallahi süpersin ya . Biraz önce WHMSonic aldım anında kurulumu yaptı . Birkez daha tavsiye ediyorum |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Bu arada lisanslar gerçekten uygun fiyatlarda |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
oooo welcome Osman hocam ![]() Satmayın tabii ya ben sunucu satıyomuyum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
smileyleri de sevdim |
|
| |||
| |||
|
Merhaba,Sinan bey msnden görüştük rvskin ve fantastico alıcaktım.Burdaki fiyatların geçersiz olduğunu sölediniz Fantastico VPS Sunucusu Lisansı + rvSkin VPS Sunucusu Lisansı en son ne olur acaba 18 ytl dedidiniz indirim yapamazmısınız ?
|
|
| ||||
| ||||
|
18 den daha ne kadar aşa inicek ki?
|
|
| |||
| |||
|
Bende rvskin+fantastico almak istiyorum vps icin. Buradaki verilen rakamlara gore 5+5 YTL/AY 'dan 10 YTL ediyor, ikisi birlikte oldugu icin %30 indirim oluyor 7YTL/Ay oluyor fiyat ama yukarda arkadas fiyatlar gecersiz 18 YTL demis hangi fiyat dogru? Senin yazdigin mi musterinin yazdigimi?
__________________ Maybe, Maybe Not.... |
|
| ||||
| ||||
|
msn'e ekledim hem tanışmış oluruz hemde ihtiyacınız varsa gideririz hocam sanırım eskilerden arkadaşız
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |