| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Awbs normalde apache 1.3.39 ve php 4.4.7 yuklü iken Çalısıyordu. Yeni sunucuya geçtim Apache 2.0 ve PHP 5.2.5 Centos 4.6 kurulu site normal acılıyor domain sorguluyor Fakat login olmak istediğimde hesap bulunamadı diyor. Database ayarlarını kontrol ettim bir sorun yok!. ve kayıtlı hicbir hesaba girmiyor Yardımcı olabilecek arkadaşlar rica ediyorum. Ne yapmam lazım . Saygılar Ömer TEKIROGLU |
|
| |||
| |||
| awbs php 5 de çalışmıyor bildiğim kadarıyla
|
|
| ||||
| ||||
|
benimki php 5.2.5 sorunsuz çalışıyor. siten.com/tools/pretest.php browserden çağır bakalım. kırmızı çıkan satırlar varmı ? |
|
| ||||
| ||||
|
Cpanelden Php Myadmin'e girmeyi deneyin. Eğer giremiyorsanız, ve hata satırında ..../temp yada .../tmp gibi hata alıyorsanız sunucu sahibiyseniz siz, değilseniz sunucu sahibinin cpanele konu ile ilgili ticket atmasını isteyin. (Whm/cpanel kullandığınız varsayılarak yazılmıştır) Sorun düzelecektir...
|
|
| |||
| |||
| AWBS login olmuyor Curl
Merhaba Arkadaşlar siteadi.com/tools/pretest.php bu sekilde baktıgımda .. aşagıdaki kırmızı satırları aldım Nasıl bir çözüm yoluna gitmem gerekiyor acaba. Curl: NOTES: CURL is required to be ENABLED for AWBS functionality. Used for remote communications.Curl+SSL: NOTES: CURL+SSL is required to be ENABLED for AWBS functionality. Used for secure remote communications. |
|
| ||||
| ||||
|
curl kurulumu diye başlık var forumda. umarım hallolur
|
|
| |||
| |||
|
Hocam O anlatılan yerden bütün kurulumları denedim ama hala curl çalışmıyor |
|
| ||||
| ||||
| whm de sol tarafta apache update var. onunla curl seçeneği ile birlikte tekrar kurulum yapmayı dener misin? |
|
| |||
| |||
| Curl Kuruldu AMA
Merhaba Apache update den Curl kuruldu çok şükür. Pretest de kırmızı satır kalmadı sarı uyarı var oda şu IONCube Loader: IONCube Loader not found at server levelNOTES: IONCube is needed if you cannot run the Zend version. Your system may still be able to run the loaders at runtime. IonCube de kurulu halbuki AWBS hala login olmak istediğimde "Hesap bulunamadı" hatası verip login olmuyor |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |