| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Sistemnet'ten Teklan'a bir değişiklik olmamış ama hadi hayırlısı ![]() sistemnet ile 3-4 sene önce çalıştık o zamanlar oyun sunucusu satarken, natro'da coloc duran 2 sunucum ve içerisinde barınan 8 UO shard 2 mbit bağlantıyı paylaşır ve network anlamında kesinlikle lag yapmazdı. Ardından "sağolsun" Fikri bey davet etti baglan.net üzerinden sistemnete transfer oldum, Türkiye'de ilk en ucuz fiyatla sunucu satışı yapan kendileridir bu konuda tebrik etmek lazım kendilerini cidden. Sistemnette her sunucuya özel "2 ve 4mbit" hat almıştık daha ucuza geliyordu natroya toplamda ödediğim 2mbit coloc fiyatından. Ancak her ne hikmetse bizim natroda sıfır lag yapan VPS'lerin her birini özel sunucuya taşımama rağmen 4mbit denilen sunucularda 50 kişi adım atamıyordu. Sonradan öğrendik 256 ve 512 hatları dayamışlar sağolsunlar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Aynı problem bendede mevcut mail alıyor fakat mail göndermiyor.Blacklist kontrol ettim düşmemiş ipde.
|
|
| ||||
| ||||
| basit bir problem http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=burayaipnumaraniz yukardaki adrese girin ip block listesinden ip numaranızı silin yeter boşuna sunucu deyiştirip kendinizi yoruyorsunuz eger olmasa birde su TXT kodlarını yazın v=spf1 a mx ptr ip4:88.247.142.xx mx:mail.domainadiniz.net +all bunlari yapıp mail gitmiyor mail yollamiyor mail almiyor diyen adam yoktur sorun basit çözümu kolay bende sizin gibi çabalıyordum ama sonrada fark ettim denemesi bedava unutmadan ip yerine kendi ip numaranızı yazın 88.247.142.XX olan yere hadi kolay gelsin
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |