| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tanımsız fonksiyon hatası Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() bu hatanın sebebi php.ini kaynaklı sanırım nasıl düzeltebilirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Scriptte falan mı diyor bunu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
php.ini de disabled_functions diye bir yer var eğer bu komut orada tanımlanmamışsa çalışmamasının sebebi php versiyonunun küçük olmasıdır. php4.0.6 veya php5 olması gerekiyor en az. |
|
| |||
| |||
|
Evet script sorunu admin paneline giriş yapamıyorum bunun yüzünden hata tam olarak şöyle Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/bil/public_html/includes/config.inc.php on line 126 disabled_functions karşısında herhangi bir komut yazmıyor, php versiyonum da uygun, internette biraz araştırdım mbstring vs. bişiler yazılmış ama pek anlamadım bununla alakası varmıdır varsa nasıl açarım. |
|
| |||
| |||
|
Tam bilmiyorum ama apache'yi derlerken mbstring denen birşey vardı. Derleyip onu check etsen belki düzelir.
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |