| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
belge ya da mesaj sayısı da kriter olmamalı bence. doğru düzgün paylaşım yapanlar olsun sadece.
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumumuzun elit bir alan haline gelmesi için ticari kimliği bulunmayan kişilere verdikleri internet hizmetini tanıtması şekli bence tamamen bizim warez paylaşım yapan bir site haline getirir. İllegal bir işin forumda desteklenmesinin hiçbir manası yok. Forumumuz Linux içerikte google de birçok kelimede üst sıralarda yer almakta yani burası satıcılar için değerli bir alan olacak ileride. Bu nedenle ticari kimliği olmayanlara nasıl olurda burada reklam ve tanıtım yapmasına izin verebiliriz? O zaman oldu olacak Warez paylaşımıda serbest bırakalım 8) Herkesin görüşüne saygı duyarım ama ticari kimliği olmayanların forum üzerinde whmdestek.com u kullanarak yaptıkları illegal kazancı bu sitenin üzerinden elde etmelerine kesinlikle hayır diyorum! Aynı zamanda burayı sadece müşteri kazanma amacı ile kullanan daha 3-4 mesajda direk kiralık sunucu ve sanal sunucu satışı adı altında konu açanların mesajlarını kilitleyerek uyarmak yerine (daha 5 mesajda satışmı yapılır tarzında) internet hizmeti sunacakların belirli bir özel kategoride (Hizmet Sağlayıcısı gibi..) forumda satış hakkı verilmesi çok daha iyi olacaktır. Bu rütbeyi alacak kişilerin belirli şatları yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum.. Örneklemek gerekirse yukarıda bahsettim birçok Linux veya cpanel ile ilgili Türkçe içerikte arama motorlarında 1. Sırayı tutan sitemizin satıcılar için çok yakın zamanda güzel bir Pazar haline geleceği kesin gibi bir şey.. Budan dolayı madem bizim sitemiz satıcıların tanınması ve hizmetlerini satabilmeleri gibi imkanlar veriyorsa satıcılarında bizim sitemize destek olmaları adına en azından belirli bir katılım göstermesi gerekir. Bunu diyorum ancak bu şekilde bir kural getirince de misal adam 50 tane mesaj yazdıktan sonra bir daha siteye bir katkısı olmayacak ve sadece satış için post kasmaya başlayacak böyle hokkabazlıkları önlemek adına Vbulletin nin günlük mesaj limitine bakabiliriz mesela bu ortalama 0.5 olabilir (365 günde 182 mesaj) bu ortalama altına düşenlerin de bu kural sayesinde rütbesi elinden alınır. Sonuçta her şey karşılıklı. Ticari kimlik konusunda da belirli şartlar uygulanabilir bunları da yarın sizlerle paylaşırım telefon çalıp duruyor ona bi bakayım
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Osman güzel demiş. Burası ticaret forumu değil destek forumu.Yardımlaşma Platformu. Madem buradan gelir elde etmek isteyecekler olacak, o zaman biz de bunun etiketini koyalım. Bir servis sağlayıcısı grubu oluşturup bu gruba katılım şartları koyalım. Ayrıca yönetim tarafından belirlenecek bir ücrette alınabilir bu grup üyelikleri için.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Yani 17yaş altı ücret veremez zaten aldıgı reseller yada vps in parasını anca çıkartıyordur ![]() Ben yazdıklarımda çok ciddiyim böyle bir kaynak türkiyede olmadığından bundan en fazla 1 sene sonra burası ana baba günü olacak daha türkiye de internet yeni yeni gelişiyor Çok fazla internet kullanıcısının olduğu söylense de aslında her sene şuan olduğundan çok daha fazla hem bizim bilişim pazarımız büyümekte hem de internet kullanıcısı sayısı artmaktadır. Böyle düzenlemeleri şimdiden yapmak en mantıklısı olacaktır.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
TürkTicaret v.s v.s gibi bir çok büyük ama hosting konusunda belirli bir kalitede olmayan yerlerinde ticari bilmem ne kağıdı var, hem bu tür firması olan kişiler parası olanlar yani gelip forumda başkasına yardım niyetinde post atacağını sanmam bu tür insanların. an cak gevezelik olsun diye bir iki post atar ardından imzasında ve forum bölümlerinde ürünlerini satmaya çalışır. belirli mesaj sınırı ve bunlardan ücret talep edilmesi bencede mantıklı. yani illada firma olsun şartı koymayalım. |
|
| ||||
| ||||
|
kb.com.tr de firma güyya. çakma firma. bunları görünce de insan ikilemde kalıyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
kim çakma kim sakar 2dk da sorgularız
|
| ||||
| ||||
|
Heh dediğime geliyorsunuz işte ![]() Quote:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Senin dediğine göre osman abi r10 warez paylaşım yapan bir site oluyor bu durumda, r10 u biliyorsun bu konuda durumu malum. Ben bu konuda yönetimde bir ekip kurulup hosting satıcılarını denetlemesi, onaylaması taraftarıyım..
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
r10 paraya hizmet eden bir site olduğundan benim anlattıgım gibi birşey yapsa çok hit ve üye kaybı yaşayacak korkusundan ötürü bu tür birşey yapmıyor. Yani zaten r10 da hemen hemen sunucu veya vps satan herkes co-location hizmeti veren herkes hemen hemen şirket kaldı ki burada kim host satarki? 8)
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |