| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar, CS 1.5 linux server kurulumunu bilen bir arkadasim varsa lutfen yardimci olsun. Hayirli geceler dilerim. Basligi yanlis acmisim. Linux server icin olan kurulumu rica ediyorum. Last edited by adamin1i; 26.02.08 at 03:31. Reason: Eksik yazi. |
|
| |||
| |||
|
evet açıklayan birisi olursa bende çok sevinirim
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumda olması lazım sanırım arayın işinize yaramazsa tekrar yazarsınız buraya. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ben bulamadım forumda anlatımını. link verebilirseniz çok memnun olurum
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumda 1.6 varmış ama, 1.5 içinde link verilmiş counter strike yazdım arama kutusuna.. 1.6: Counter Strike 1.6 Linux Dedicated Kurmak... 1.5: Counter Strike 1.5 Server Kurulumu - Geniş Kapsamlı Doküman ve Makale Sitesi
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
1.5 linux kurulumunu boşuna araştırmayın bulmanız cok zor.. bulsanız bile buldugunuz bilgiler cok eksik... Last edited by nomadTR; 03.03.08 at 12:54. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |