| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Netdirekt der tek geçerim, Yaklaşık 7 ay önce netdirekt ile tanıştım kesintisiz 4 ay geçirdim, sonra ttnet sorunları yüzünden bırakmak zorunda kalmıştık, fakat yaklaşık 1.5 aydır yine netdirekt'te makinem mevcut en ufak problem yok, uptime süper size fikir olsun die birde resim sunmak istedim, ![]() Makine henüz reboot yemedi, 7 adet vps çalışıyor, yaklaşık 3.5 gb ram yemesi gerekirken 2.5 gb'larda ram kullanımı var, Allah nazar değdirmesin Netdirekt'e ...
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Netdirekt'te profesyonellik anlamında hiçbir şey yok bence. Ne kurdukları işletim sistemlerinde, (özellikle newimage, imageman) ne de güvenlik açısından.. Bir ara çok tanındık bir bayiisi kendine ait olmayan IP'leri ekleyerek, sunucu trafiğini hiç kullanmamış gibi gösterip 100 mbit unmetered sunucu satıyordu el altından şu AMD'leri
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Bu arada şimdi farkettim benim laptop 46 gündür reset yememiş
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Walla bir kasayı açıp içine 2 gb ram'i 2 dk'da takıp makineyi açıyorlarsa ben profesyonel derim bu adamlara.
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Profesyonelin karşılığı bir hareket ise Datalarınızın güvenliği olabilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| ||||
| ||||
|
Calvin hocama katılıyorum, Layeredtech(usa) sağlamdır. Tek yaşadığım sorun bir hack sitesi barındırıyordum Amerikan sitelerine saldırıyormuş DC'ye şikayet edilmiş adamlarda fişimizi çekmişti neyseki terminate etmiştik sonra devam etmiştik
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Leaseweb e kesinlikle bulaşmayın tam bir rezalet bir firma , destek sistemi diye bir şey yok email atıyorsunuz 3 gün sonra cevabı geliyor . Format talebi gönderiyorsunuz 7-8 gün sürüyor . Sipariş veriyorsunuz 15 20 gün sonra açılıyor . Başım inanılmaz sıkıntıya girdi beni çok magdur ettiler , geri ödeme diye bir şey yok. Ödemeleri paypal ile alıyorlar . Sakın bulasmayın diyorum . Network kalitesine bişey diyemem iyi ama en kaliteli network olsa ne yazar ilgi olmadıktan sonra . Tecrübesiz bir insan olmadıgımıda belirtmek isterim, yıllardır bu işlerle ugrasıyorum . Almak isteyenlerin kulagına küpe olsun diye söyledim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Direk olarak datacenterlardan alırsanız sıkıntı yaşarsınız.Bunun yerine bayilerinden almanızı öneririm.
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben de avrupada hiçbir dc ile çalışmamanızı öneririm.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |