| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sunucuya Neden FFMPEG kurulmaz
Arkadaşlar her sunucunun özellikleri farklımıdır.Örnegin linux sunucular kendi arasında nasıl ayrılıyorlar. İyi denilen bir linux sunucum var ama bir türli ffmpeg kurulmuyor.Bunun için kurulum için bazı şartlar mı lazım.Her linux a kurulmuyor sanırım. Linux sucunu hangi özellikleri taşımalı ki eklenti kurulabilsin.Konu ile ilgili bilgisi olan varsa özellikleriyle yazabilir mi teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Bildiğim tüm dağıtımlar bahsi geçen yazılımı destekliyor.. Diğer sorularınızı pek anlamadım malesef..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Sinan bey benim sunucu desteklemiyor sanırım Tr merkez li Amd 64 X2 Dual Core 4400 Centos Hocam bilmiyorum ama bişi eksik ondan mıdır sunucuda ? |
|
| ||||
| ||||
|
Bu işletim sisteminde sorunsuz kurmanız gerek yani destekliyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |