| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
1-) notepad ya da benzeri bir program ile sql dosyasını açıyorsun (başka program önermiyorum hızlı yapan var mı diye 10 tane program denedim.. notepad++ vardı. o da bu karakterlerden ş harfinin eşi ile sorun çıkarttı) 2-) CTRL+H ile bul,değiştir kutusunu açıyorsun. o kutudaki match case (büyük küçük harf eşleştir) kutusunu işaretliyorsun 3) tek tek aşağıdaki her harften bir tanesini yukarı bir tanesini aşağı yazıyorsun ilk satırda bulunacak harfler ikinci satırda karşılık olarak değiştirilecek harfler şeklinde yazdım. tek tek yapılacak 4) kaydedip kapatıp upload ediyorsun Harfler ı,ş,ğ,İ,Ş,Ğ ý,þ,ð,Ý,Þ,Ð örnek: bul kısmına ğ yazdıysanız değiştir kısmına ð yazıp tümünü değiştir diyeceksiniz. |
|
| |||
| |||
|
çok ama çok sağolasın cedric. bir gündür benle uğraşıyor. beni tanımamana rağmen ilgin için çok teşekkür ederim
|
|
| |||
| |||
|
Bahsedilen Yedekler Vbulletin yedekleri ise phpmyadmin den hedef yedegi gösterdikten sonra alk kısımda utf-8 i latin1 olarak değiştiriseniz problem kalkacaktır.. aynı problemı bende yasadım bu sekılde kesın cozume ulastım |
|
| ||||
| ||||
| Code: <?php $FILE = "deneme.sql"; $CONNECT = @fopen($FILE,"r"); $FILESIZE = @filesize ($FILE); $DATA = @fread($CONNECT,$FILESIZE); @fclose($CONNECT); $array = array ( "İ" => "İ", "ı" => "ı", "Ä�" => "Ğ", "ÄŸ" => "ğ", "Å�" => "Ş", "ÅŸ" => "ş", "Ç" => "Ç", "ç" => "ç", "Ö" => "Ö", "ö" => "ö", "Ü" => "Ü", "ü" => "ü", ); $NEWFILE = strtr($DATA,$array); $FILE2 = "yeniveritabani.sql"; $OPENTO = @fopen($FILE2,"w"); $SETCHAR = @fputs($OPENTO,$NEWFILE); @fclose($OPENTO); /* İ ; = İ ı ; = ı Ğ ; = Ğ ğ ; = ğ Ş ; = Ş ş ; = ş Ç ; = Ç ç ; = ç Ö ; = Ö ö ; = ö Ü ; = Ü ü ; = ü */ ?> |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |