| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim yapıyorum şimdi.
|
|
| ||||
| ||||
|
bu arada umarım bunu değiştirdikten sonra mysql restart etmişsindir unuttum söylemeyi. birde son durum ne düzelme var mı
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
![]() Son görüntü yukarıda ki gibidir ![]() önce ki görüntü ise aşağıdadır ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
max_user_connections=300 max_connections=700 open_files_limit=2048 #yetmezse arttırırsın ilk ikiyi yeni verdiğim değerler ile de deneyin open_files_limit içinde whm de solda phpmyadmin var oraya girin sonra açılan sayfada durum bölümüne bakın orada bu değeri bulun karşısındaki rakam neyse onun biraz yükseğini yazın
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler dediğinizi yaptım son durum aşağıda ki gibidir. |
|
| ||||
| ||||
|
yayınladığınız resim bir gün sonra bir gün öncesine ait ortalamanın resmimi yoksa gün içinde rastgele bir zamanda alınmış resim mi?
|
| ||||
| ||||
|
Tahsin kardeş bunların düşük olması mysql cpu kullanımını artırır mı ? Sunucu 4 sanal 4 fiziksel cpu var 8 gb ram var. Ortalama Aylık 1500 gb trafik harcıyor. Şu anda %165 mysql cpu kullanımı var cevabını bekliyorum. Değerler bunlar, [mysqld] datadir=/var/lib/mysql socket=/var/lib/mysql/mysql.sock skip-locking skip-innodb query_cache_limit=1M query_cache_size=32M query_cache_type=1 max_user_connections=100 max_connections=500 interactive_timeout=10 wait_timeout=10 connect_timeout=10 thread_cache_size=128 key_buffer=16M join_buffer=1M max_allowed_packet=16M table_cache=1024 record_buffer=1M sort_buffer_size=2M read_buffer_size=2M max_connect_errors=10 thread_concurrency=8 myisam_sort_buffer_size=64M server-id=1 [mysql.server] user=mysql #basedir=/var/lib [safe_mysqld] err-log=/var/log/mysqld.log pid-file=/var/lib/mysql/mysql.pid open_files_limit=8192 [mysqldump] quick max_allowed_packet=16M [mysql] no-auto-rehash [isamchk] key_buffer=64M sort_buffer=64M read_buffer=16M write_buffer=16M [myisamchk] key_buffer=64M sort_buffer=64M read_buffer=16M write_buffer=16M [mysqlhotcopy] interactive-timeout
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
|
| ||||
| ||||
|
Swap: 2096440 bunuda ekleyim.
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
|
| |||
| |||
|
my.cnf nerede arkadaşlar bunu nasıl ekliyoruz ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |