| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Vps kurulumu
biraz zahmetli bir istek olucak ama vps kurulumunu detaylıca anlatabilicek kimse varmı aranızda vmare ve virtuozzo yada ikisinden birisi
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben anlatacağım şu sınavları atlatayımda.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sınavlar bitmedimi sinan bey eğer bittiyse çok makbule geçicek bir çok arkadaşada faydalı olucaktır.
|
|
| |||
| |||
|
hımm bakalım mali müşavirlik sınavı bitti... Finallere daha çok var ne sınavı acaba... Şaka bir yana Wmare ile kurdum herhangi bir ek bilgi istemiyor normal bir kullanıcı bile bence yapabilir... Örnegin ben parçaladım ve Centos kurmayı basardım ama devamını getiremedim... Virtuozzo yu hiç denemedim ama Wmare ile olusturdugum sisteme 2003 kurmayı sonra Virtuozzo kurup denemeler yapmayı düşünüyorum VPS içinde VPS hesabı...Sinan beyden en kısa zamanda bu dökümanı sabırsızlıkla bekliyoruz. |
|
| ||||
| ||||
|
hehe son sınavlar kaldı unutmuşum bu başlığı özür dilerim. ![]() 4. ay içerisinde 5 sunucu kuracağım Xen, OpenVZ, FreeVPS, Virtuozzo ve OpenVPS hepsini eğer unutmazsam videoya çekip yüklemeyi düşünüyorum foruma..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz...
|
|
| ||||
| ||||
|
sinan abi senin kitap ne oldu ya |
|
| ||||
| ||||
|
Öyle duruyor rafa kalktı şimdilik
|
| ||||
| ||||
|
Neden ne güzel vps kurlumunu öğrencektik. Bazı ipuçları belkide tüh:p
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |