| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Sinan bey desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim... |
|
| ||||
| ||||
|
300gb trafik gibi çok komik rakamlar veriliyor sunucu.com.tr de ayrıca dediğim gibi bukadar kıymetli olması tr sunucuların biraz kafa karıştırıcı ben şuan sunucu.com.tr nin en yüksek paketini yarı fiyatına alıyorum ve trafik olayıda tabiki kat kat farklı biraz düşünmek lazım diyorum ben kendim için : )
|
|
| |||
| |||
|
şuan teknoaş ile çalışıyorum çok iyi diyebileceğim bir yer... bundan önce ni ile çalıştım ama berbat bir bağlantıları var ve destekde sıfır... |
|
| ||||
| ||||
|
Ni, n*xcon mu netinternet mi acaba?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| ni*con dan bahsediyordur biz 24 saat buradayız destek veriyoruz hattımızda kötü değil bir müşterimizin bizim için böyle birşey demesi saçma olurdu :p
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Bende ona şaşırdım ya ![]() Kendi gözlerimle görmesem inanmazdım ama bir n*xcon sunucu taşıdım Almanya'ya tam 26 saat sürdü 700mb dosya ![]() Netİnternet sunucularından bazılarınada destek veriyorum oldukça hızlı ve güçlü bağlantıları var. Bu yüzden şaşırdım.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Hemen afişe edelim Netinternet Telekom - Monitor : 62.68.214.88 bu arkadaş 3 gündür 11mbps kulanım yaptıgından sunucunun paylaşımlı oldugunu düşünmüştü download 75k yı geçmiyor demişti MRTG lere bir baktık ne görelim sunucu zaten 11mbps kullanıyor :p
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
netinternetden bahsediyorum...
|
|
| ||||
| ||||
|
Alla alla ben sizi tanımıyorum ? mack ismi biryerden anımsar gibiyim netdirekt de 8 sunucusu olup bir amd4200 alan ardından ip niz sistemde yok dediğimde hakaret eden kişimisiniz?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |