| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar acilen vps aramaktayım. Video sitem var. Upload özellikli youtube tarzı. Tr location da t
Arkadaşlar acilen vps aramaktayım. Video sitem var. Upload özellikli youtube tarzı. Tr location da trafik sıkıntısı yaşadığım için amerikaya geçmek istiyorum. Almanyada olabilir. Minimum 10mbit bağlantısı olmasını istiyorum. Tr location da 9mbit kullanıyor görünüyordum. Video sitesi için gerekli tüm codeclerin kurulmasını istiyorum. Özellikleri 512 ram , 80 gb hdd gibi olabilir. Hdd daha düşük olabilir. Ama rami daha düşük olmasın lütfen. Sitem şu anda kapalı işini en hızlı yapacak kişileri bekliyorum. Msn adresim: Alıntı:
2) FFmpeg 3) Mplayer + Mencoder 4) flv2tool 5) Libogg + Libvorbis 6) LAME MP3 Encoder Video sitesi için gerekli codeclerin hepsinin kurulu olması gerekiyor. |
|
| |||
| |||
| VPS nereden alabilirsin bilmiyorum ama sinan abi veya tahsin abi yardımcı olabilir. Şu bileşenlerini kurulumuna da Managed ünvanıyla yardımcı olabilirim.
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
| Hexca Bilişim » Dedicated, VPS, Reseller ve Shared Hosting Managed destek de sağlıyorlar.
|
|
| ||||
| ||||
|
PcQoPaT sen şu 11mbps hat kullanan arkadaş değilmisin?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Evet o benim |
|
| |||
| |||
|
Benimde video sitem var ve suspend etmek zorunda kalıyorum hat birden 3mbps çıkıyor uyarı alıyorum para ödeyin diye.Varsa bide bana lazım vps |
|
| ||||
| ||||
|
Nasıl bir vps lazım seksenyedi? 5000 GB bandlı falan mı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |