| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
Onu crona eklemek kolay da bu kadar yazmak iş görmez bunu geliştirmek lazım. Var olanların üzerine yazar mı direk onu denemedim ben sinan sen denedin mi veya birisi denesin yazsın. Ben bu kodu geliştiriyorum bu sıralar ama vakit önemli amacım günlük ve haftalık olarak iki defa aldırmak bu kod ile + yedekleme başlamadan önce var olan klasöre farklı isim vermek(sistemi o anda kasmasın diye) daha sonra gün içerisinde ikinci bir cron ile ismini değiştirince fazlalık durumuna düşen yedekleri silmek. Eğer yedeklemeyi başlattığımızda otomatik olarak var olanların üzerine yazıyorsa zaten sorun yok ama bu sıralar aşırı yoğunum test etmek için vaktim olmadı...Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
peki ben yedeği alıyorum o kodla ama yedeğin isminin ne olduğu nasıl bilicem acaba |
|
| ||||
| ||||
| Bu konu ile ilgili olarak bir konu açmışsın orada cevapladım sorunu.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
tşk ederim oraya tekrar bir cevap yazdım
|
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar, Evet sunucu taşırken her zaman bu komutla yedekleme yapıyorum. Böylece cpuwatch çalışmıyor, loadlar 2'i geçsede yedekleme devam ediyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederim bunu root a atıp whm den açabilir miyiz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
neyi?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sinan bey bi sitemin yedegini bu sayede aldım da onu root a atıp whm de açabilir miyiz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet tabii ki
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |