| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Web den FTP
Merhaba, bizim açtığımız hesaplarda ftp ye yalnız program ile girilyor. Bir arkadaş dns zone'a ftp yi ekletti fakat yine girmiyor. Nasıl yapabilirim acaba?
|
|
| ||||
| ||||
| WHM->Service Configuration->FTP Configuration->Anonymous FTP->Disable Anonymous FTP |
|
| |||
| |||
|
Zaten Disable dı enable yaptım birşey değişmedi.
|
|
| ||||
| ||||
|
Yok o disable kalsın.. Girememe nedeniniz şu olabilir bakın ftp://10.10.10.10 yazınca expoler e bir hata çıkar sonra boş sayfaya ters tıklar farklı oturum aç dersiniz ardından username ve pass yazarsınız sonra bağlanır pure-ftpd bu şekilde çalışır acaba hata yapıyor ve ftp nin bozuk oldugunu düşünüyor olabilirmisiniz?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Ters tıkla farklı oturum aç kısmını anlayamadım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Boş kısma yani pencere içinde biryere ters tıkladıgında farklı oturum aç bölümünü göreceksiniz ondan bahsediyorum
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Peki normal bildiğimiz şekilde çalıştırma şansım yokmu?
|
|
| ||||
| ||||
sansür
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Son Düzenleme: sinangunay; Tarih / Saat: 18.03.08 09:21. |
|
| ||||
| ||||
|
Benim anlamadığım bot mu bunlar ? Eğer botsa nasıl resim korumasını geçti.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
muhtemelen değildir bot olsa bu imagehash kısmını geçmesi baya bir zor olacak...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |