Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location

TR Lokasyon Hizmeti Veren Kaliteli bir firma ?

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17.03.08, 15:33
Ni-Osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Linux HelpDesk

Tecrübe Puanı: 7012
Ni-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond repute
Ni-Osman - MSN üzeri Mesaj gönder Ni-Osman - YAHOO üzeri Mesaj gönder Ni-Osman isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Bize memnuniyetsizliyini ileten şuana kadar kimse olmadı herhangi bir sunucuda iptal edilmedi (ödeme yapmadan kaçan hokkabazlar hariç) O yüzden sizin kim oldugunuzu sordum Çünkü bizim firmamız hakkında bir yorum yapıyorsunuz dikkatinizi çekerim Ayrıca hattın kötü oldugunu iddia ediyorsunuz

Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17.03.08, 15:36
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Hokkabaz benim.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17.03.08, 18:42
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Sihirbazda benim
Alt 18.03.08, 19:11
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güç İçinde

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Düzenbazda benim.
Alt 18.03.08, 19:24
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Ben kimim
Alt 18.03.08, 19:34
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Alıntı:
Ni-Osman yazmış Mesajı göster
Bize memnuniyetsizliyini ileten şuana kadar kimse olmadı herhangi bir sunucuda iptal edilmedi (ödeme yapmadan kaçan hokkabazlar hariç) O yüzden sizin kim oldugunuzu sordum Çünkü bizim firmamız hakkında bir yorum yapıyorsunuz dikkatinizi çekerim Ayrıca hattın kötü oldugunu iddia ediyorsunuz

Türkiyemizde malesef işini doğru düzgün; dürüstçe yapan insan sayısı az. Kaldı ki düzgün yapana da çamur atan çok.. Reklam için söylemiyorum; zaten Net-internet' in ne çalışanayım ne müşterisiyim ama araştırdığım kadarıyla müşterileri memnun; fiyatları uygun.. Arkadaş iddiasında ciddi ise, versin müşteri ve TC kimlik nosunu Osman Bey baksın; dürüst davranacağına inanıyorum..

Üzücü bir durum iyi firmaların böyle karalanması..
Alt 19.03.08, 18:09
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 6
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
konu nerden nereye geldi yaw.ama gerçektende bir firmaya leke atarken elinizde belge olması gerekli.ama şu zamanda kesinlikle güvenilicek büyüklükte firmalar yok türkiyede ha nezaman hostgator , zipservers kalitesinde firmalar türkiyede bu fiyatlara iş yaparlar ozaman güvenilir.bunun içinde daha çok zaman var sanırım...
Alt 19.03.08, 18:38
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
Bir arkadaşım 6 aydır Netinternet ile çalışıyor. 6 aydır ufak tefek sorunları oldu arkadaşın saldırıları önlemek işleri olmasada osman'ın yardımcı olduğuna şahit oldum.

Eminimki netinternet kötü niyetli değildir.

Ben N i x c o n ile çalışıyorum şimdilik çok memnunum. N i x c o n'dan ürünü satın alırken destek vermediklerini belirtirler ama hizmet esnasında sıkıştığınızda yinede sizi yalnız bırakmazlar ellerinden gelen bişey varsa mutlaka yaparlar.
Alt 19.03.08, 23:12
Atari

Tecrübe Puanı: 0
gokhan1211 is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek yazmış Mesajı göster
İddia değil bu.
Zaten gerçekleştirdikleri bir işlemdir.
Sadece kendi sahip oldukları sunuculara değil,diğer netdirekt sunucularına da ulaşabiliyorlar.
Artık kendi verimerkezlerinde neler yaparlar bilmiyorum.

Bunlar örnektir.
Hosting konusunda asla bir türk kişi/kurum ile çalışmadım,çalışmam,çalışmayın.

Şu bilinmelidirki. EĞer birşey iddia ediliyorsa arkadaşımızın dediği gibi kanıt gerekir.

Yaşar Semih bey ve ekibi dört dörtlük çalışıyorlar buna şüphem yoktur.

Türk firma ile çalışmama konusuna gelince burda bir TÜRK olarak biraz olsun kırıldım.

Bu Türk malı almayında ÇİN malı daha ucuz onu alın gibi birşey olmuş..

Türksen Türke kazandırırsın. Yabancıya kazandırmazsın. Şunuda diyeceksin biliyorum

Türkler işi bilmiyor gibisinden.. Önce desteğimizi vereceğizki sonra onlarda iyice kendilerini düzeltip dört dörtlük hizmet versin

Türk firmalarına güvenim sonsuz ! (tabi doğru firma seçilirse)
Alt 19.03.08, 23:46
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Benim türklere kastım yok.
Aksine vatanımı ve milletimi seven bir insanım.
Böylesine bir geçmişe sahip bir ulusun değerini diğer ulusların kültürlerine bakınca anlıyor insan.

Ama hosting konusunda işlerin farklı boyutta olduğunu görebilirsiniz.
Türkiyedeki hiçbir hosting ve domain sağlayıcısından servis almadım,almam.
Alanların her zaman bir yerde bir problem yaşadıkları veya yaşama ihtimallerinin çok yüksek olduğu aşinadır.

Şimdi türkiyedeki bir çok verimerkezi hakkında söyleyeceklerim var ama bunların yeri burası değil keza bu karalamak olurdu.
Lakin teknoserver sözü burada geçtiği için ben daha önceki tecrübelerimizi burada sizinle paylaştım.
Semih beye yakınlığı bulunan herhangi bir insanın sunucunuza girip giremeyeceğini kendisine sorabilirsiniz.
Aksini iddia edecek bir insan olduğunu zannetmiyorum.Bunlar bir iki sunuculuk işler değil,Sizin verimerkezlerinin göremediğini kısmında kalan kankam,dostum oyunlarının bir parçasıdır.

Profesyonel bir hosting hizmeti için doğru verimerkezini seçmelisiniz.

Yanlış ISP tercihi başınızı yakar.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.

Seçenekler
Stil