| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Bize memnuniyetsizliyini ileten şuana kadar kimse olmadı herhangi bir sunucuda iptal edilmedi (ödeme yapmadan kaçan hokkabazlar hariç) O yüzden sizin kim oldugunuzu sordum Çünkü bizim firmamız hakkında bir yorum yapıyorsunuz dikkatinizi çekerim Ayrıca hattın kötü oldugunu iddia ediyorsunuz
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Hokkabaz benim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Sihirbazda benim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Düzenbazda benim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben kimim |
|
| |||
| |||
| Quote:
Türkiyemizde malesef işini doğru düzgün; dürüstçe yapan insan sayısı az. Kaldı ki düzgün yapana da çamur atan çok.. Reklam için söylemiyorum; zaten Net-internet' in ne çalışanayım ne müşterisiyim ama araştırdığım kadarıyla müşterileri memnun; fiyatları uygun.. Arkadaş iddiasında ciddi ise, versin müşteri ve TC kimlik nosunu Osman Bey baksın; dürüst davranacağına inanıyorum.. Üzücü bir durum iyi firmaların böyle karalanması..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
konu nerden nereye geldi yaw.ama gerçektende bir firmaya leke atarken elinizde belge olması gerekli.ama şu zamanda kesinlikle güvenilicek büyüklükte firmalar yok türkiyede ha nezaman hostgator , zipservers kalitesinde firmalar türkiyede bu fiyatlara iş yaparlar ozaman güvenilir.bunun içinde daha çok zaman var sanırım...
|
|
| ||||
| ||||
|
Bir arkadaşım 6 aydır Netinternet ile çalışıyor. 6 aydır ufak tefek sorunları oldu arkadaşın saldırıları önlemek işleri olmasada osman'ın yardımcı olduğuna şahit oldum. Eminimki netinternet kötü niyetli değildir. Ben N i x c o n ile çalışıyorum şimdilik çok memnunum. N i x c o n'dan ürünü satın alırken destek vermediklerini belirtirler ama hizmet esnasında sıkıştığınızda yinede sizi yalnız bırakmazlar ellerinden gelen bişey varsa mutlaka yaparlar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Şu bilinmelidirki. EĞer birşey iddia ediliyorsa arkadaşımızın dediği gibi kanıt gerekir. Yaşar Semih bey ve ekibi dört dörtlük çalışıyorlar buna şüphem yoktur. Türk firma ile çalışmama konusuna gelince burda bir TÜRK olarak biraz olsun kırıldım. Bu Türk malı almayında ÇİN malı daha ucuz onu alın gibi birşey olmuş.. Türksen Türke kazandırırsın. Yabancıya kazandırmazsın. Şunuda diyeceksin biliyorum Türkler işi bilmiyor gibisinden.. Önce desteğimizi vereceğizki sonra onlarda iyice kendilerini düzeltip dört dörtlük hizmet versin ![]() Türk firmalarına güvenim sonsuz ! (tabi doğru firma seçilirse) |
|
| ||||
| ||||
|
Benim türklere kastım yok. Aksine vatanımı ve milletimi seven bir insanım. Böylesine bir geçmişe sahip bir ulusun değerini diğer ulusların kültürlerine bakınca anlıyor insan. Ama hosting konusunda işlerin farklı boyutta olduğunu görebilirsiniz. Türkiyedeki hiçbir hosting ve domain sağlayıcısından servis almadım,almam. Alanların her zaman bir yerde bir problem yaşadıkları veya yaşama ihtimallerinin çok yüksek olduğu aşinadır. Şimdi türkiyedeki bir çok verimerkezi hakkında söyleyeceklerim var ama bunların yeri burası değil keza bu karalamak olurdu. Lakin teknoserver sözü burada geçtiği için ben daha önceki tecrübelerimizi burada sizinle paylaştım. Semih beye yakınlığı bulunan herhangi bir insanın sunucunuza girip giremeyeceğini kendisine sorabilirsiniz. Aksini iddia edecek bir insan olduğunu zannetmiyorum.Bunlar bir iki sunuculuk işler değil,Sizin verimerkezlerinin göremediğini kısmında kalan kankam,dostum oyunlarının bir parçasıdır. Profesyonel bir hosting hizmeti için doğru verimerkezini seçmelisiniz. Yanlış ISP tercihi başınızı yakar.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |