| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
çöplük klasörüne gir dir yaz eğer birikmiş dosyalar varsa içinde çalışıyor demektir.
|
|
| ||||
| ||||
|
İki gün önce kurdum bunu copluk klasörüne baktım fakat hiçbirşey yok acaba ne yapmam gerek
|
|
| ||||
| ||||
|
evet şimdi bende kurdum kayıt etmiyor gerçekten çürük çıktı o zaman ![]() APC olanı kur. bunda hayır yok. |
|
| ||||
| ||||
|
çürük çıktı apc olanın anlatımı yaparsan seviniriz kurarız birde şimdi bu kurduğumuzu nasıl temizlicez serverdan |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini dosyasına eklediğin satırları çıkar. apacheyi yeniden başlat. Apc cache burda denedim sorunsuz çalışıyor. awbs kullanıyorsan hiç kurma. awbs siten çalışmaz. APC Cache Kurulumu |
|
| ||||
| ||||
| awbs kurulu o zmn onu kurmayalım yardımlarınız ve bilgiler için teşekkür ederim yinede
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
dedicated bir sunucum var sunucumda eaccelerator kurulu olmasına rağmen sürekli şu hatayı alıyorum: Kod: [05-Aug-2007 15:30:02] PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/eaccelerator.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/eaccelerator.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 |
|
| ||||
| ||||
|
digiklan; bu bir, HostGator sunucusu mu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hayır hostgator sunucusu değil. layered tech üzerinde kendi dedicated sunucum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Paneliniz WHM ise sorununuzun çözümü aşağıda pico /usr/local/lib/php.ini arama komutuyla ( ctrl + w ) extension_dir i aratın. olacak şeklinde değiştirin değeri "usr/local/lib/php/extensions" eaccelerator.so kelimesini aynı komutla aratın "/usr/local/lib/php/extensions/eaccelerator.so" değerini "eaccelerator.so" değeriyle değiştirin ctrl + x daha sonra y ve enter komutuyla kaydedin çıkın service httpd restart
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/182-eaccelerator-kurulumu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| eAccelerator Kurulumu | Linux 112 - Linux Yardım | This thread | Pingback | 15.08.07 18:41 | |
| eAccelerator Kurulumu | Linux 112 - Linux Yardım | This thread | Pingback | 15.08.07 18:40 | |