| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sponsor oluyorum.
Elimde boş reseller var. 22 mayısta bitecek. İsteyene cpanelli linux hosting açabilirim 2 aylık. PM'den domaini atarsanız hesabınızı açarım. Bilgileriniz pm ile gönderilecektir. Ayrıca istediğiniz alanı ve trafiği yazın. ( abartmamak koşulu ile )TR lokasyondur. Son Düzenleme: PowerfuL; Tarih / Saat: 20.03.08 18:52. |
|
| ||||
| ||||
|
Buradaki insanların çoğunun hatta %99 unun serverı var diye düşünüyorum.... ![]() Düşünceniz için teşekkür ederiz...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
beleşse server merver farketmez |
|
| ||||
| ||||
|
Zuhahaha sinan sende haklısın...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| |||
| |||
|
Benim de serverim var. Senelik ödediğim resellerden hesap dağıtıyorum, kötü mü yapıyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Hayır arkadaşım düşüncen gayet sıcak. Ben sadece bi görüş sundum burada genelde server sahipleri takılıyor diye. Ama umarım ihtiyacı olan çıkar ve verirsin... Teşekkürler düşüncen için...
|
| ||||
| ||||
|
r10 da daha çok alıcısı çıkar düşüncesindeyim.
|
|
| |||
| |||
|
Bir de dikkat edin, hosting sizin üzerinize ise; bazı kullanıcılar suistimal edebilir, sunucuyu hacklemeye çalışabilir, illegal içerik yayınlayabilir. Kabak sizin başınızda patlamasın..
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |