| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| CentOs Sunucuyu Hazır Hale Getirmek?
Selam arkadaşlar, CentOs'u kurduk kendimizi geliştirmek adına bir şeyler yapmak istiyoruz ancak mantığımızın almadığı bazı şeyler var. Tarayıcıya localhost yazınca herhangi bir şey çıkmıyor. yani kısaca şöyle özetleyebilirim; biz bu illeti kurduk ama tam anlamıyla bunu sunucuya çevirmek için hangi adımlar izlenmeli nette çok ayrıntılı makaleler bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
| |||
| |||
|
Hangİ SÜrÜmÜnÜ Kurdunuz
|
|
| ||||
| ||||
|
en basit şekilde bir kontrol paneli kurarsanız, tüm gerekli bileşenleri kendisi yükleyecektir.. Diğer türlü php+mysql+apache+ftp+bind vs vs 15 civarı sunucu kurmanız lazım..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Sinan abi centosun hangi sürümünü kursak sizce iyi olur.hiç kimse su sürümü iyi demiyor hep 4x diyor kardesim 4 x de hangisi ama 4.3 mü 4.4 mü 4.6 mı hangisi diyecek birisi yok yaw
|
|
| ||||
| ||||
|
4.6 sürümünü kullanabilirsin.
|
|
| |||
| |||
|
onur abi 4.5 nasıl server için yoksa 4.16 mı iyi
|
|
| ||||
| ||||
|
4.16 sürümü yok sanırım ama 4.5 veya 4.6 (zaten update yapınca 4.6 olur) işini görecektir
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
abim centos 4.6 buldum ama ftp alanında 4 cd ve bir dvd var hepsini mi indirecem bilgi verirsen memnun kaliriz
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Sadece DVD olanı indir yeterli..
|
| |||
| |||
|
tamam sağol abi bir de kızmazsanız bir sey söyleyecem benim hostcuma mail attım kulladığım linux centosun hangi sürümünü kullanıyorum diye bana "CENTOS Enterprise 4.6 x86_64 on standard" bunu gönderdiler bu sistemi nerden bulurum bir yerde baktım bunu buldum sizce host firmasını söylediği CENTOS Enterprise 4.6 x86_64 on standard sürümü bu mu oluyor.Yardım ederseniz memnun kalırım ekran görüntüsü bu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |