| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Önden 2 dişini çektireceksen sunucu bilgilerini PM at çözeyim olayı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
server bilgilerini gönderdim arkadan iki tane çektirsem olurmu
|
|
| ||||
| ||||
|
Olmaz, ben mail problemin yerine FTP sunucuna bakayım diyor muyum?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
canın sağ olsun abi hallet ben 2 değil 4 ünü birden verecem çektircem yani
|
|
| ||||
| ||||
|
Sinan ben saçımı kestirsem yardımcı olurmusun ?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
| Whm > Enable/Disable Outlook AutoConfig > Enable olacak. Whm > Security Center > SMTP Tweak > Enable Whm > Service Manager > Exim on another port > 26 (enable) Whm > Service Manager > antirelayd, exim, eximstats, imap, pop, > Enable + outlookla ilgisi yok ama exim spamdan azda olsa korunmak için exim configuration editor bölümünden ayarlarınızı yapın. benimki aşağı resimdeki gibi eksik ingilizcemle anladığım kadar yaptım. seceneklerdeki spam listlerine üye olursanız biraz olsun rahatlarsınız. ![]() Outlook ayarları doğru şekilde ayarlanışı aşağıda yazmıştım bir ara. Outlook Express Ayarları (Resimli Anlatım) |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür ederim Fesih bey...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
Fesih bey mail yollarken outlookta şöyle bir hata aldım nedir acaba? Alıntı:
|
| |||
| |||
|
dediğiniz ayarların hepsini yaptım ama hala AŞAĞIDAKİ gibi sürekli kullanıcı adı şifre soruyor şifre kulanıcı adı doğru bütün domainlerde aynısı |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar outlook sorunumu belirtmiştim 1-2 post yukarıda. Fakat şimdide serverdaki iletişim formlarından hotmaile mail gitmiyor bunun nedeni yaptığım işlemlerden hangisi olabilir acaba ?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |