| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar 10 gün önce felan sitemi abd lokasyonlu bir sunucuya taşıdık ama 10 gün dür bir dns sorunu var günde 10 saat siteye girilmiyor yani ben giremiyorum bazı pclerde açılıyor bazılarında açılmıyor dnsler oturmadı sanırım ama bu kadar uzun sürmesi sizce normalmi bir de yeni host açtığım sitelerde bile dns sorunu var normalde taşıdığım sitelerde bu problem olur diye biliyorum sizce ne yapmalıyım sorun kimde acaba yardım ederseniz sevinirim...
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
tam emin değilimde GreatLakes veya LayeredTech dir...
|
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar sorun halen devam ediyor sunucuya yeni nameserver oluşturduk domainleri bu nslere yönlendirdik ama yine kesiliyor ne yapmam lazım bilmiyorum sorun sunucudamı isimtescildemi hangisine desem o diyor isimtescilde diğeri diyor sunucuda
|
|
| ||||
| ||||
|
sunucu üzerindeki dnslerini güncelleyebilirsin büyük ihtimal sorunun düzelecektir. eğer yardıma ihtiyacın olursa msne ekleyebilir yada mail atabilirsiniz. gokhan@lineservers.com |
|
| |||
| |||
|
konuda geçen problemlerin aynını şuan bende yaşıyorum çözümü nedir arkadaşlar 2 hafta problem oldu düzelmişti 4-5gün şimdi 3 gündür yine bu dns sorunu var neler yapabilirim
|
|
| ||||
| ||||
|
bi aralar bende yaşamıştım, belki aptalca gelecek ama naptıysam çözülmedi sonra dotregisterdan bi domain alıp nsleri ordan oluşturdum. İnanırmısın sorunum kalmadı ve bundan 4-5 sene önce dns sorunlarının en yoğun olduğu zamanlardaydı, denemeni tavsiye ederim halende dns için kullanacağım domainleri dotregisterdan alırım.Saygılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |