Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

almanyada eğitim almak isteyenler

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22.03.08, 22:26
Atari

Tecrübe Puanı: 0
viksat is on a distinguished road
almanyada eğitim almak isteyenler

Almanyada okumak eyitim almak dil kursuna gitmek isteyenlere 500euro ya tüm işlemlerinizi garantili hallediyoruz . Unutmayın dünya artık globalleşiyor ve iyi derecede dil bilmek iş başvurularında çok büyük bir artı olarak size geri dönüyor . Aynı zamandada büyük yerlerde okuyan insanları kapasite ve dünyayı görüş ufukları büyümektedir. Yani dışarıda üniversite okumanızın yada eyitim almanızın kariyerinize katacağı çok büyük artıları olacaktır. Sizi daha iyi imkanlar bekliyecektir
neler yapıyoruz peki_?
*Almanyada ögrenciye okuyacagi bölüme kayit yaptirıyoruz
*Dil kursuna kaydını yapıyoruz
*Hastalık sigortasını yapıyoruz
*Kalacak yurdunu ayarlıyoruz
*Vize için gerekli tüm evrak ve dökümanları hazır ediyoruz
dosyayı elinize veriyoruz
size dosya ile konsolosa gidip vizenizi almak kalıyor. Hepsi bu kadar

Son Düzenleme: sinangunay; Tarih / Saat: 22.03.08 23:18. Sebep: iletişim bilgileri silindi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 22.03.08, 22:43
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
viksat yazmış Mesajı göster
Almanyada okumak eyitim almak dil kursuna gitmek isteyenlere 500euro ya tüm işlemlerinizi garantili hallediyoruz . Unutmayın dünya artık globalleşiyor ve iyi derecede dil bilmek iş başvurularında çok büyük bir artı olarak size geri dönüyor . Aynı zamandada büyük yerlerde okuyan insanları kapasite ve dünyayı görüş ufukları büyümektedir. Yani dışarıda üniversite okumanızın yada eyitim almanızın kariyerinize katacağı çok büyük artıları olacaktır. Sizi daha iyi imkanlar bekliyecektir
neler yapıyoruz peki_?
*Almanyada ögrenciye okuyacagi bölüme kayit yaptirıyoruz
*Dil kursuna kaydını yapıyoruz
*Hastalık sigortasını yapıyoruz
*Kalacak yurdunu ayarlıyoruz
*Vize için gerekli tüm evrak ve dökümanları hazır ediyoruz
dosyayı elinize veriyoruz
size dosya ile konsolosa gidip vizenizi almak kalıyor. Hepsi bu kadar
Eğitim'e eyitim diyorsunuz sizi almanyaya göndericez diyorsunuz, size sadece gülerim çünkü, saçmalıyorsunuz. Şener Şen filmlerini çok izliyorsunuz sanırım.

Son Düzenleme: sinangunay; Tarih / Saat: 22.03.08 23:19. Sebep: iletişim bilgileri silindi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 22.03.08, 23:17
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Siz önce eğitim yazmayı öğrenin bence
Alt 22.03.08, 23:22
Sempron

jarnsaxa is on a distinguished road
eyitimci sanırım bunlar
Alt 23.03.08, 03:18
Atari

viksat is on a distinguished road
bizi karıştırdınız biz eyitimci deyiliz biz ticaretle uğraşıyoruz türk forumundaki kılasik yazışmalar başkalarının ayıbını hemen yüzüne vurma çokmu zevk alıyorsunuz acaba böyle yapınca "Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol" mevlana eyer arkadaşım bana bunu öm den gönderse idi nekadar nekadar erdemli bir davranış olurdu. Aynı 5 yaşındaki çocuklar gibi hahaha bunun burası açık!... gibisinden laflar elinize ne geçirdi
Alt 23.03.08, 10:48
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Alıntı:
bizi karıştırdınız biz eyitimci deyiliz biz ticaretle uğraşıyoruz türk forumundaki kılasik yazışmalar başkalarının ayıbını hemen yüzüne vurma çokmu zevk alıyorsunuz acaba böyle yapınca "Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol" mevlana eyer arkadaşım bana bunu öm den gönderse idi nekadar nekadar erdemli bir davranış olurdu. Aynı 5 yaşındaki çocuklar gibi hahaha bunun burası açık!... gibisinden laflar elinize ne geçirdi
Siz işinize değer veriyor, önemsiyor olsaydınız; bir yazdığınızı 10 kere kontrol ederdiniz.. Reklam hata götürmez, firmanın aynasıdır..
Alt 23.03.08, 12:56
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
Dolandırıcılık hortlamış vaziyette. insan kime güveneceğini şaşırdı.

Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 24.03.08 20:01.
Alt 23.03.08, 23:50
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
viksat, bu bahsettiğin hata konuşma dilinde örtbas edilebilirde, yazı dilinde hiçte örtülecek tarafı yok yahu. Biz de ticaret adamıyız ama Türkçe'mizi kullanamadıktan sonra..
Alt 24.03.08, 11:50
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Tamam'da yaptığınız hata öyle böyle bir hata değil, eğitim'den bahsediyorsunuz, eyitim yazıyorsunuz, resmen dolandırıcılık yapmaya çalışıyorsunuz, eminim sizin yaş <16 'dır.
Alt 24.03.08, 11:55
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Bir adam bu kadar yerilir yani; ben olsam adsl' imi iptal ettirir, tuhafiye açardım.

Seçenekler
Stil