| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| almanyada eğitim almak isteyenler
Almanyada okumak eyitim almak dil kursuna gitmek isteyenlere 500euro ya tüm işlemlerinizi garantili hallediyoruz . Unutmayın dünya artık globalleşiyor ve iyi derecede dil bilmek iş başvurularında çok büyük bir artı olarak size geri dönüyor . Aynı zamandada büyük yerlerde okuyan insanları kapasite ve dünyayı görüş ufukları büyümektedir. Yani dışarıda üniversite okumanızın yada eyitim almanızın kariyerinize katacağı çok büyük artıları olacaktır. Sizi daha iyi imkanlar bekliyecektir neler yapıyoruz peki_? *Almanyada ögrenciye okuyacagi bölüme kayit yaptirıyoruz *Dil kursuna kaydını yapıyoruz *Hastalık sigortasını yapıyoruz *Kalacak yurdunu ayarlıyoruz *Vize için gerekli tüm evrak ve dökümanları hazır ediyoruz dosyayı elinize veriyoruz size dosya ile konsolosa gidip vizenizi almak kalıyor. Hepsi bu kadar Last edited by sinangunay; 23.03.08 at 00:18. Reason: iletişim bilgileri silindi. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 Last edited by sinangunay; 23.03.08 at 00:19. Reason: iletişim bilgileri silindi. |
|
| ||||
| ||||
|
Siz önce eğitim yazmayı öğrenin bence
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
eyitimci sanırım bunlar |
|
| |||
| |||
|
bizi karıştırdınız biz eyitimci deyiliz biz ticaretle uğraşıyoruz türk forumundaki kılasik yazışmalar başkalarının ayıbını hemen yüzüne vurma çokmu zevk alıyorsunuz acaba böyle yapınca "Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol" mevlana eyer arkadaşım bana bunu öm den gönderse idi nekadar nekadar erdemli bir davranış olurdu. Aynı 5 yaşındaki çocuklar gibi hahaha bunun burası açık!... gibisinden laflar elinize ne geçirdi
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Dolandırıcılık hortlamış vaziyette. insan kime güveneceğini şaşırdı.
Last edited by Onursal; 24.03.08 at 21:01. |
|
| ||||
| ||||
|
viksat, bu bahsettiğin hata konuşma dilinde örtbas edilebilirde, yazı dilinde hiçte örtülecek tarafı yok yahu. Biz de ticaret adamıyız ama Türkçe'mizi kullanamadıktan sonra..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Bir adam bu kadar yerilir yani; ben olsam adsl' imi iptal ettirir, tuhafiye açardım. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |