| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba Arkadaşlar, Müşterilerimin vps lisanslarını cpanelsource firmasından paypal yoluyla almaktayım.Ayın 21'inde benden paypal ile cpanelsource firması 15$ çekti, mail attım durumu bildirdim, eski bir ip için olduğunu durumunu fark ettiklerini parayı geri yolladıklarını söylediler, paypal hesabıma baktığımda para geri yollanmış fakat, paypal 15$'da 1.03$ kısmını benim hesabıma yüklemiş, kalan 13.93$ kredi kartına transfer görünüyor, Typer = Transfer, To/From = To, Name/Email = Credi Card görünüyor, yani burda anlatılmak istenen 13.93$'lık kesim kredi kartımamı yollancak acaba ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Evet iadelerde kredi kartına yükleniyor bir kısmı ücretin. Bazen 3-4 gün sürüyor iade süreci.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Ödeme yaptığın kadar miktar cc ye geri gönderilir, yaptığın harcama hesap kesim tarihi içinde ise ekstrene yansımaz.
__________________ sig(NULL); |
|
| ||||
| ||||
|
Evet hesap kesim tarihi içinde bakalım yansıcakmı ekstreye.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |