| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| WHM'de Restore Backup kısmından
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
o kadar yazdim kimse tek kelime etmedi, saat ayarini bulamadim gitti 3 gündür ariyorum su ayari.
|
|
| ||||
| ||||
| WHM'de en altta Plugins başlıgı altında "Configure cPanel Cron Times" bölümüne girerek "cpbackup" yazan yerin sağ tarafından ayarları yapabilirsin. Configure cPanel Cron Times yüklü değilse WHM->cPanel->Manage Plugins->Name: cronconfig->Install and Keep Updated : İşaretleyip "Save" butonuna tıklayın. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sayin Onur, size cok Tesekkür ederim cok net acikladiniz ve en nihayet sayenizde basardim. not: adas sayiliriz ismim Koral Onur |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar şimdi bu bakcup işlemini haftalık alsın dedim ama bu her hafta eskiyi silip yeni backup mu alır yoksa eski bacup kalır her hafta yenisimi eklenir? ayrıca bu alınan backup u bn bilgisarıma nasıl indiririm :S ben elimde bulunmasını istiyorum yedegim..atıyorum server çöktü gitti server gittikten sonra restore backup deme şansımda yok dimi? teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar, backup' ı ayarladım fakat; aklıma takılan bir şey oldu. Şimdi backup klasörü yarattım, altına da otomatik cpbackup klasörü yaratmış cPanel. Bir süre sonra siteler şiştiğinde Quota problemi olmaz mı? Aynı disk üzerinde home ve backup.. Teşekkürler..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Winscp gibi bir programla sunucuya bağlanıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz, birde ssh'da aşağıdaki komutları uygulayarak bir dosyanın içine kopyalayıp bilgisayarınıza indirebilirisiniz, Code: cd /backupklasörü/cpbackup/daily cp yedekaditar.gz /home/sitenindizini/public_html chmod 777 yedekadi.tar.gz http://www.siteadi.com/yedekadi.tar.gz Quote:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-makale/35-whm-backup-yedekleme-ayarlari.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| WHMde backup (yedek) ayarlarını nasıl yapmalıyız + birkaç soru - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 08.08.07 13:08 | |
| Online Makale - WHM Panelden Sağlam Yedek Alma | This thread | Refback | 19.07.07 03:17 | |