| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Benim kendime ait sunucum var safemod u kapatmam için ne yapmam gerekiyor yarımcı olabilirmisiniz... |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
pico /usr/local/Zend/etc/php.ini bunu aratıyorum ssh da sonra safe_mod u ctrl w yapıp aratıyorum ama bulamıyo |
|
| ||||
| ||||
|
# php -i | grep php.ini # nano /üstteki/komutu/yazdıktan/sonra/çıkan/yol Ctrl+W safe_mod şeklinde arayın. |
|
| ||||
| ||||
|
Safe mode kapamak istediğimiz sitenin ftp sine www klasörünün içine bir php.ini oluşturup atıyoruz.Burada önemli olan sunucuda Zend yüklü olmasıdır. Örnek php.ini dosyası (kendi kullandığım) safe_mode = Off [Zend] zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.0 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.0 zend_optimizer.version=3.3.0 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so |
|
| ||||
| ||||
|
yukarda bahsettiğim php.ini yöntemiyle php5 sunucuda olmaz ise birde şu yöntemi deneyin SSH ye girip pico /usr/local/apache/conf/httpd.conf bu komutları girdikten sonra ben ctrl+w yapıp safe mod kapamak istediğiniz sitenin adresini siteniz.com şeklinde arayın <IfModule mod_php5.c> altına şunu ekleyin php_admin_flag safe_mode Off Daha sonra apache ye restart atın |
|
| |||
| |||
|
çok teşekkür ederim yaptım ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |