| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
hala eyer diyo yahu! Buraya Sunucu yardımı almaya gelen 16 yaşındaki çocuk bile senden daha güzel konuşuyor. Sen mi ticaret ediyorsun?
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
Almanya diye konyaya mı gönderiyorsunuz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
yok eminim bu haliyle bile türkiyede yolacak kaz çok bulur. memleketin yarısı mal hala medyum - Google'da Ara böyle mahluklar. insanların inanışları ve duygularından yararlanıp para kazanabiliyorsa. bu arkadaşımız haylisini kazanır.
|
|
| ||||
| ||||
|
biz alamanyaya gitmek istiyoruz 2 kişi kaç lira oluyor kredi kartı geçiyormu veya havalede % kaç indiriminiz var kamyonumuz saat kaçta kalkıyor |
|
| ||||
| ||||
|
bitti kampanya, ki ben gittim almanyaya arkadaşlarla , hostes güzeldi dostum... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |