| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar, sunucumda şöyle birşey istiyorum. acaba bu mevcut mudur? örneğin bir klasörün içerisinde dosyalar var ve ben bu klasörün içerisinde ki dosyaların sadece 19kbps hız ile indirilebilmesini istiyorum. yani bununla ilgili sunucudan bir kısıtlama ya gidebilirmiyim? |
|
| ||||
| ||||
|
Sadece bu klasöre değil ama komple sunucuya iptables veya mii-tools ile sınırlama koyabilirsiniz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sunucu için bunu nasıl yapabilirim ? yardımcı olurmusunuz?
|
|
| ||||
| ||||
|
100 mbit portunuzu, 10mbit'e düşürmeyi anlatacağım.. Uygulamak istediğinize emin misiniz?.. Direk verimerkezinden port downgrade'de yaptırabilirsiniz...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hayır hayır istediğim o değil sadece belirleyeceğim bazı uzantıların düşük hızda down edilebilmesini istiyorum. adobe de var bu sayfalar jett gibi açılırken dosyalar sadece 20 kbps ile down ediliyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
istediğin olayı php ile yapmaya çalışacağım emin değilim kesin bir sonuç veremiyorum sonuçları buradan takip edebilirsin. (dosya indirme işlemine sadece ama)
|
|
| ||||
| ||||
|
Muhtemelen dosya sunucuları ve site sunucuları farklıdır. Sonuçta onlar Adobe para var imkan var ![]()
|
| ||||
| ||||
| Code: <?php
$dosya = "klip.mpg";
$hiz = 2; //örneğin 2048 byte için 2 yazılmalı 3072 için 3 yazılmalı...
if(file_exists($dosya) && is_file($dosya)) {
header("Cache-control: private");
header("Content-Length: ".filesize($dosya));
header("Content-Disposition: filename=$dosya");
header("Content-Type: application/video/mpeg");
flush();
$acdosya = fopen($dosya, "r");
while(!feof($acdosya)) {
echo fread($acdosya, round($hiz*1024));
flush();
sleep(1);
}
fclose ($acdosya);
}
?>
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
adobeye buradan selam çak sinan.. herşey para mı?
|
|
| ||||
| ||||
|
Haklısın... Kredi kartı, tabakları yıkama hatta masa altıda diğer ödeme şekillerinden bazılarıdır. ![]() Elbette herşey para. Paran olmasa bilgisayar alıp PHP öğrenebilir miydin? Hasan'da para olmasa sunucu alıp whmdestek'i açabilir miydi. Gibi gibi.. bi bizde olmadı şu para ya bakalım ![]()
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |