| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Whm de domain değiştirme yardımcı olabilecek.
Arkadaşlar şöyle bir sorunumum var. Whm de yeni bir account hesabı eklerken domain in adını yanlış yazmışım(uzantısıni net yerine com yazmışım). Dnsler daha yönlenmeden siteye baya bi yükleme yaptım veyanlış yazdığımı farkedemedim. Şimdi bu domainin uzantısı değiştirmem mümkünmü. yoksa hesabı silip baştan mı yükleme yapmam gerekiyor . Daha önce verildiyse kusura bakmayın. arama sonuçlarında bişey bulmamadım belkide doğru aramadım. Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
| Whm->Account Functions->Modify an Account->Domaini Seç->Modify->Domaini Değiştir->Save
|
|
| |||
| |||
| Account Functions da Modify an Account yok. burdaki diğer tüm özelliklere baktım domain değiştirmye yaramıyo. Versiyon farklılığı falan olablirimi.
|
|
| ||||
| ||||
|
Olamaz ancak reseller iseniz, size yeterli yetki verilmemiş olabilir.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |