| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Whm De hesaplara Kota Koyamıyorum
Açtıgım Hesaplara kota kyamıyorum sürekli unlimited gözüküore pakette seçiorum ama aynı
|
|
| |||
| |||
| Quote:
yeni makineye geçicem.. şimdilik umursamadım. |
|
| ||||
| ||||
|
kotaları konur lakin whm üzerinde görünmez.disklerle ilgili bir sorundur bu Initial Quota Setup şu bölümden ilk önce bir diskt kotalarını tekrar tanıtın. daha sonra tekrar deneyin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| VPS mi Server mi? VPS ise OpenVZ based idir muhtemelen şu an openVZ'de bulunan bug yüzünden kimse çözemiyor bunu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
virtuozzo ile bölünen makinalarda aynı sorun oluyor bende de oluyordu ama saolsun dakikhost halletti problemi.. vps nizi aldığınız yere söylerseniz onun bir çözümü var yapabilirler.. |
|
| ||||
| ||||
|
Virtuozzo'daki VZQuota ile OpenVZ'deki VZQuota aynı olmadığı için eğer openVZ kullanıyorsa çözümü olacağını sanmıyorum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
OpenVZ miş Kullanılan Program Ama Ne yapacaklar bilmiyorum halledeceğiz dediler
|
|
| ||||
| ||||
|
OpenVZ çok güçlü ve stabil bir Virtualization programı olmasına rağmen kota problemi var kendisinde. Forumlarına baktığımda birçok kişide bu problemi gördüm ama sıkıntı yaratmaz sadece unlimited görünür..
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |