| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Yeni hesapta disk sorunu
merhaba arkadaşlar 2gb bir reseller kullanıyorum sorun şu Package i seçiyorum domain fln dır giriyorum create ye tıkladığımda Account Creation Status: failed (Sorry you cannot create this account because you are out of disk space. You have exceeded your disk space allotment by 50 Megabytes! ) Sorry you cannot create this account because you are out of disk space. You have exceeded your disk space allotment by 50 Megabytes! 50mb yazdına bakmayın alana kaç mb verirsem vereyim aynı hatayı alıyorum sebebi nedir neyapmalıyım??? |
|
| ||||
| ||||
|
mevcut alan izniniz geçmişsiniz.yani size verilen alan limitiniz zaten dolu. alanınızı arttırmalısınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
yani resseller aldığım firma 2gb lık alanın hepsini tek bir hostuma vermiş ...peki böyleyse ne yapmalıyım
|
|
| ||||
| ||||
|
reseller aldığınız firmaya sorununuzu iletirseniz hemen çözeceklerdir
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Eğer Bütün alanı tek hesaba verdiyse bunu kendiniz düzeltebilirsiniz. WHM-->>List Accounts-->>buradaki bütün alanı yiyen hesabın Quota kısmında alanı yazar.o kısımda bi kalem gibi bi işeret olur ona basın ve yeni alanı mb cinsinden girip changeye basın.reseller alanınız boşalacaktır.sonra satın aldığınız alan kadar hesap açabilirsiniz. daha fazla bilgi için hostunuzla iletişime geçiniz. |
|
| ||||
| ||||
|
orda unlimited yazıyor ve bu yüzden editleyemiyorum o edit işareti yok çünkü unlimited bunu ben değiştirebilirmiyim
|
|
| ||||
| ||||
|
reseller aldığınız yer size izin vermemiş.oraya başvurunuz.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |