| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
whmdesteğin patenti mi varmış . artık bu işe bir çözüm bulunmalı çünkü bu silme olayları insanı ister istemez üzüyor... sadece yönetim yapacaksa bu iş baştan olmaz söyleyeyim!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Konu aslinda biraz karmasik bence, burasi genel anlamda server yoneten insanlar ile dolu 'bir kisim yonetemiyor, bir sure sonra al hoca sen yonet diyor'. Burada sayet bir hosting satisi yapilacaksa 'Kurumsal Kimlik' kesinlikle olmali 'Kurumsal Kimligi' olmuyan arkadaslara profesyonel degilsiniz demiyoruz, kisilerden para almakda biraz mantiksiz geldi bana 'Kurumsal Kimlik' sahibi bir insan odeme yaparsa 'Fatura'sinida istemez mi ? boyle bir durumda.. 'ister'. Ama kriterler konusunda biraz daha agir sartlar konulmali 50 spam atsin forumda yetkiyi kapsin sonra 'Kurumsal Kimlik' sahibi olsa bile forumdan birisine O.M atarak takildigi yerleri sorsun parasini kazansin hmm cok adaletsiz degil mi? kelvincim bu konu uzar gider gibi dursada kriter kisminin acik ve net olmasi disinda hizmet sozlesmesi tarzinda birseyler hazirlanmali yani direkt olarak bunu gerceklestirmek zor gibi oturup yonetici takimi bir arada konusmamli ona gore hareket etmeli gibi duruyor..
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Bu işi kesinliğe bağlamak açısından şunları öneriyorum ; 1) Forumda satış yapacak veya yapmak isteyecek kişilerde en az 100 forum mesajına sahip olması şartının aranması, 2)Forumda satış yapacak veya yapmak isteyecek kişilerde kurumsal kimlik şartına sahip olması şartının aranması ve gerekli belgelerin forum yönetimine iletilmesinin istenmesi, 3)Forumda satış yapacak veya yapmak isteyecek kişilerin yönetimin ortak kararı ile onaylanması, 4)Forumda satış yapacak veya yapmak isteyecek kişilerin bir siteye sahip olmaları ve sitelerinin güzel bir tasarıma sahip olması şartının aranması, gereklidir şeklinde düşünüyorum. Ekleyecekleriniz,düzeltecekleriniz var ise lütfen belirtiniz. Uygulama kısmına geçme zamanı geldi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
2.yi kaldır el sıkışalım. ![]() Açıkçası gidip bir firmayla anlaşıp gerekli belgeleri gönderebilirim. Ama buna ne gerek var. Referans olsun bunun yerine diyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
misc haklıymış tamamen. MSN'den psikolojik baskı yapıyor destek ver diye beynime girdi düşüncelerime hakim olmaya çalışıyor psişik herif ![]() webhostingtalk tarzı kurallar koysak?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Paylaş bizimle ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
* 30 günlük forum üyeliği. * Minimum 300 Mesaj. * Özel PM yolu ile müşteri istemedikçe satış yapmama, teklif gönderememe. * Sadece kampanyaların yazılacağı bir forum alanı, buranın dışında yazanların ceza alması. * Satış yaptığı domaine ait whois bilgilerinin gerçek olması. * Satış yaptığı sitede kendine ait en az 1 adet sabit telefonu olması. * Firma olup olmaması aranmamalı -zaten bu işi telekomünikasyon kurumu yapıyor- * Müşterilerine destek verebilecek kapasitede olması. -ssha nasıl girilir diye sorup hosting işi yapanlar için?? * Erişilebilir tamamlanmış websitesi olması. * Hiçbir şekilde kullanıcı, sunucu arıyorum diye topic açsa bile, kendini tavsiye edememesi, kendi reklamını yapamaması * Reklam forumu dışında asla istenilen tekliflere fiyatlı yanıt verememesi. Arttırılabilir, tartışılabilir... Eğer bu kuralları koyarsak, hem insanlar kuralları okumayı öğrenir, hem de x sitesinden farkımız olur..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
kaldı 111 güzel..forum dışı bir yerde yapılsa olmaz mı peki? anasayfaya da link atılır. Girmek isteyen ordan bakar..
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Last edited by misc; 28.03.08 at 04:49. |
|
| ||||
| ||||
|
Sayın Yönetici, İlk 3 sayfadaki msjları okudum ve bende fikrimi beyan edeyim dedim. Bence asla hosting için reklam yapılmamalı. Bundan 4-5 yıl önce burası gibi yani destek sitesi gibi açılıp ve şuanda sadece reklam veya toplist sitelerinden bir farkı olmayan sitelere benzemesini istemiyoruz. Bugün 1-2 reklam ile başlar yarın hosting pazarı olur Allah korusun. Belge filan diyosunuz bunlar basit şeyler. Unutmayın ki burası Türkiye burda her türlü belge kolayca alınabilir ben Allahın verdiği aha şu 2 gözümle Vergi Levhasında Medyum yazan şahıs gördüm ya adam benden bilgisayar almaya geldi dükkana anlaştık pazarlığını yaparken ben 3 ay taksitle ödüyecem tamam sorun değil kredi kartınız var değilmi dedim hayır elden ödesem olmazmı dedi bende hayır dedim adam ise bakın ben güvenilir biriyim dedi ve cebinden Vegi Levhasını çıkardı bakın ben medyumum bende paranız kalmaz merak etmeyin dedi bende direk adamı yolladım size satılcak bilgisyarım yok dedim ![]() Bu ülkede isteyen herkez istediği belgeyi alıyor... işin sırrı nasıl alındığını bilmek... Sayın Yönetici inşallah aklımdakileri kelimelere dökerek size anlatabilmişimdir ben şiddetle hosting reklam işline karşıyım.... Sürç-i lisan eylediysem özür dilerim saygılarımla... Last edited by byilyas; 31.03.08 at 02:49. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |