| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
clamav orada çıkmaz panelin en altında çıkar sol çubuğu indir aşağı Addons altında göreceksin
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
yok abi Restart Services var en altta işte ondan sonrada Addons diye bi kısım felan yok.. baktım soldaki butun cubuga.. neyse benim WHM komple sorunlu zaten sen boş zamanında bakıcaktın bi.. herşey için teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Takıl bana hayatını yaşa demiş mördak SSH kullanırken internet bağlantınız koparsa yaptığınız işlem yarıda kalmasın...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Hostbank bilgiler için teşekkür ederim. Ben sorunsuz kurdum. Peki bu modülün ayarlarından "Allow the following ClamAV scans to be run for all users:" başlığı altından tüm seçenekleri işaretlememize gerek var mı? Hangi ayarları tavsiye edersin |
|
| ||||
| ||||
|
hepsini işaretleyiniz. mailleri ftpyi dosyaları kontrol ediyor kendisi
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler Üstad
|
|
| ||||
| ||||
|
Sunucumda yaptım fakat bende de yok.Sol en alta yok ne yapsam çıkmıyorSunucu ve panel özellikleri; WHM 10.8.0 cPanel 10.9.1-S14304 CentOS 4.5 i686 - WHM X v3.1.0 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
öyleyse kurulumda bir eksiklik var tekrar denemelisiniz
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |