| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
o komutla roundcube ile başlayan bütün dizinleri ve onların alt dizinlerini siliyor...
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler sorunu hallettim dediğiniz gibi alt dizinleri siliyor. Bende olmadığından dolayı hata vermişti acaba ordaki görevi başka bir şeymi dedimiştim ama düşündüğümmüş. Şimdi başka bir olay var ama şu anda /webmail yada :2095 diyerek girdiğimizde biliyorsunuz cpanel web mail arayüzü geliyor. Burdaki diğer mail yazılımlarını nasıl temiz bir şekilde kaldırabilirim. Kısmı olarak değil ama tam olarak. Ordaki bölümde sadece rouncube bölümüne erişim olmasını istiyorum. Bunu deneyen arkadaşlarımız oldumu hiç bu konuda önerileriniz nelerdir. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
Kurdum, çalışıyor. Ancak sadece inbox ile sent klasörleri çıkıyor, hani junk ve çöp nerede, şu resimde var mesela: http://roundcube.net/images/screens/mail_listing.jpg configleri kurcaladım, config de yer alıyor...
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
Peki arkadaşlar bu domain:2095 sayfasını direk webmail.domain.com adresine yönlendirebilirmiyim acaba ?
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba, cpanel'i kurunca zaten otomatik olarak roundcube'de yüklü olarak geliyor yapmanız gereken sadece whm kontrol paneline giriş yaparak tweak settings bölümünden RoundCube Webmail 'in yanındaki kutucugu işaretleme |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |