| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| CS Server Satışı İçin Sunucu Aranıyor..
CS Server Satışına başlamayı planlıyoruz. İstediklerimiz; 150-200 kişi kaldırabilecek CS kurmak için ve müşterilere verilecek gelişmiş panel Trafik Sorunu yaşamak istemiyorum o yüzden sınırsız Destek 15+ IP Bu bilgiler yeterli sanırsam. Teklif verenlere teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
fazla cs işlerinden anlamıyorum ancak cs panel derken hazırda var kurulacak mı ya da kodlanacak mı tarafımızdan tam burasını anlamadım.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Bende yeni duydum |
|
| ||||
| ||||
|
özellikleri hakkında detay verir misin? ya da okunacak bir makale adresi vs.. (hmm yeni duyduysan biraz araştıralım..) |
|
| |||
| |||
| CGT-CP v1 ~ Counter Strike Control Panel bir örnek mesela..
|
|
| ||||
| ||||
|
fazla gelişmiş değilmiş ama bu ben de öyle bir bekliyorum ki whm gibi |
|
| |||
| |||
| NatroTech.Com - Professional Game Hosting tarafından sunucu ihtiyacımız karşılandı..
|
|
| ||||
| ||||
|
alahalla nasıl karşıladılar
|
|
| ||||
| ||||
|
Önce kendilerine bir site yapsınlar. ------------------------------------------ CEP : 05372095023 Yetkili ADI : Tarkan CEP : 05547025241 Yetkili ADI : Samet -------------------------------- Hangi samet ? Hangi Tarkan ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu bulunamadı NatroTech.Com - Professional Game Hosting konumundaki sunucu bulunamıyor. ---------------------------------------------------- Hangi konum? Hangi sunucu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |